DODJI NA VECERU

Osim ''Lišća'', ovo je još jedino što pratim na ''Prvoj'' (i ponekad ''Žene'' - u to vreme imamo porodični ručak)...
Obično tada dođem sa svojih poslova i mogu da se malo zanimam te-ve programom, odnosno, ciljno ovim, jer me više od recepata interesuje ljudska psihologija - kakvi su pojedinci i kako se ponašaju u kolektivu i način na koji spoje tu petorku.
Ne znam da li primećujete da su žene gori domaćini. Čast izuzecima.

Retko zanimljiva emisija koja se moze pogledati na nasim kanalima. Zapravo, nista spektakularno, ali za jedan predah od nekih sat vremena, sasvim ok. Lepo je to sto se ljudi upoznaju, druze itd..

Takođe volim da odgledam emisiju.
Da vidim susret tih jludi, njihovo "nametnuto" druženje samim učešćem u emisiji.
Volim da zavirim u njihov enterijer, kuhinju. Volim da povezujem ljude sa prostorom, i mislim da isti dosta otkriva o njima. O njihovom karakterima, ukusu i gostoljubivosti.
Kuvanje me veoma zanima. Deo mi je umetnosti. Odnosa prema istoj.

Volim da vidim koliko drugi brinu o ugođaju. Koliko se potrude. Zanimljivi mi neretko budu recepti.
Nije loša emsija. Niti njen koncept.

Baš glupa emisija....Ne vidim šta je tu zanimljivo...misim,ljudi prave običnu večeru..
Dodji-na-Veceru-prva-slika%20bolja.jpg

Ja bih volela:

Muška postava:
Firčija, Sašu Jovanovića (Paparaca), Mikija Đuričića, Đusa i recimo Eru Ojdanića.
(nalupala sam se, ali verujem da ne bi bili loša ekipa, svi različiti).

Ženska postava:
Bebi Dol, Maja Nikolić, Ines Gavrilović (ako je među živima :) ), Natašu Ninković i Svetlanu Kitić.

Back