Дође му као да Вучић жели да огади Србима цркву са његовим владикама као и Косово што је са криминалцима

nesko101

Elita
Poruka
20.857
Ауторска
Ово тема је буквално наметнута јер се све ово догађа сада пред нашим очима и то у доба када је све мање важније у поређењу са овом ковид пандемијом и вакцинисањем целокупног становништва.
Можда и сам ВУЧИЋ НА ТО РАЧУНА па успешно спроводи ову своју подмуклу политику према Косову и Метохији као и према искреним Светосавцима у СПЦ.
Видите да је већ почео да користи своје Владике митрополите у СПЦ па их користи као пропаганду да убеди све православце да требају да се вакцинишу са све више и више сумњивим вакцинама.Исто на Косову и Метохији је уз помоћ својих криминалаца скоро код већине Срба огадио све за шта се Србин требао борити.Нико више не верује да вреди да се брани дедовина часних и поносних Српских ратника.
И на самом крају као резултат свега све Српско се свело лично на његову милост и немилост.

Понекад помислим да нема више шта да ме изненади и да сам прочитао скоро сваку лудост коју олупани мозак може да измисли, али ипак ме поједини људи демантују и пробију границе лудила.

Дакле у најновијој епизоди серије "Како је АВ уништио мој живот и Србију" долазимо до скандалозне тврдње, да су "Вучићеве владике" урадиле једну такву грозоту и подржале да се људи вакцинишу. Ако то није доказ да су у питању чисти сотонисти које је лично АВ обратио у луциферијанство, ја не знам шта је доказ.

Овде чак и не улазим у причу да ли је вакцина добра или не, јер то не смем да помислим да се убеђујем са одређеним типом људи којима у 21. веку мозак регресирао у камено доба. Али опет не могу да приметим једну веома тужну и ироничну истину, да је вакцина било на време, данас би и патријарх Иринеј и ђедо Амфилохије били живи. А осим њих још неки живописни ликови са обе стране српског политичког спектра од Балашевића и Ђуричића са леве стране, до легендарног руског ратника који је војевао на Космету Алберта Андијева итд... А да тек не помињем многе друге људе, јер верујем да сада већ скоро свако зна неког блиског или даљег ко је преминуо од короне.

Дакле срам било ове Вучићеве владике и патријарха што позивају народ да се вакцинише. Каква неодговорност, каква издаја. Још ако позову народ да пере руке, одржава дистанцу и носи маске, па онда боље да прогласе Кона за свеца. Ако овако наставе, верујем да ће многи да мењају веру.

Не знам Нешко шта ту има чудно више за схватити...

Прво су се екумењаре са нама зилотима самоубиствено обрачунали клеветама и уценама... није им прошло

потом су вас артемијевце исто покушали да прогутају ... опет није прошло...

сад за крај покушавају традиционалисте да самељу вакцинама и лагаријом... и опет ће да буде исти промашај... Никако да схвате да је код Срба само Бог непорегшив, и да уцене било чије не пролазе

Хвала, нисам знао да тако пажљиво пратиш мој рад, па ми бројиш и слова која сам овде оставио. Ето, ја ипак и даље имам остављених нешто мање од три и по хиљаде својих постова у односу на твојих тричавих 60 и кусур хиљада, али то је зато што ме плаћају. Пошто већ бројиш моја слова, речи, интересујеш се где плаћам порез, можда не би било лоше и да одговориш конкретно на нешто што напишем. Јер осим да ти се не свиђа, не постоји више ниједан покушај да докажеш где сам то погрешио.

Ja sam ovde od ( valjda) 2007 ( ti si dosao 8 godina kasnije),
ali ja i ne pisem iskljucivo na Politici za razliku od tebe nego gde
i kako mi padne pamet, ali mi za to niko nista placa. Ti moras strogo
po ugovoru o delu.

1616493884509.png

Ja sam ovde od ( valjda) 2007 ( ti si dosao 8 godina kasnije),
ali ja i ne pisem iskljucivo na Politici za razliku od tebe nego gde
i kako mi padne pamet, ali mi za to niko nista placa. Ti moras strogo
po ugovoru o delu.

Ниси добро урадила домаћи задатак. Пишем и на другим деловима, у последње време највише на политици, јер се овде осећам супериорно када прочитам какве све ретардизме људи пишу. Знам да си овде од 2007. године, али чак и у то што си двоструко дуже имаш 20 пута више објава. Човек би помислио да ван овога немаш живот, али ја то нећу да закључим.

Ја сам ти са својих три и по хиљаде (мало мање) објава упао у око, не због тога колико пишем, већ шта пишем. Како би ти било супер да ме нема, да не реметим једноумље овог форума. Али то се још неће догодити, уговор о делу ми је и даље на снази, а и кад истекне радићу из чистог задовољства, посебно ако то смета људима попут тебе.

Да поновим, осим тога што ти се не свиђа оно што ја пишем, до сада ниси ишла ни са једним противаргументом за оно што сам до сада написао. Колико год некоме дебилно изгледало, ја сам своје ставове поткрепио аргументима који су подложни расправи. Противаргумент не би требало да буде "ти си плаћени бот", али то јесте изгледа једино што добар део мозгова може да смисли. Јер за ове што плачу за демократијом, то је изгледа врхунац у размени мишљења. Не чујеш нешто што ти се свиђа, односно прочиташ нешто што је у супротности са твојим ставовима, ма тај мора да је плаћен што је оставио. Углавном хвала ти на инспирацији, наставићу да те увесељавам својим уписима.

Paz da necu slucajno da citam tvoje bzvze studije.
Niko i ne cita, ali sta tebe briga. Zavrsis posao za koji si
placen i mirna Backa.
Ма ти читаш а мени је само то довољно. Да не читаш, не би ни ти сада овде пенила на оно што сам написао. То што не можеш да уђеш у расправу то ти је паметна ствар, повуци се пред супериорнијим интелектом.

Ниси добро урадила домаћи задатак. Пишем и на другим деловима, у последње време највише на политици, јер се овде осећам супериорно када прочитам какве све ретардизме људи пишу. Знам да си овде од 2007. године, али чак и у то што си двоструко дуже имаш 20 пута више објава. Човек би помислио да ван овога немаш живот, али ја то нећу да закључим.

Ја сам ти са својих три и по хиљаде (мало мање) објава упао у око, не због тога колико пишем, већ шта пишем. Како би ти било супер да ме нема, да не реметим једноумље овог форума. Али то се још неће догодити, уговор о делу ми је и даље на снази, а и кад истекне радићу из чистог задовољства, посебно ако то смета људима попут тебе.

Да поновим, осим тога што ти се не свиђа оно што ја пишем, до сада ниси ишла ни са једним противаргументом за оно што сам до сада написао. Колико год некоме дебилно изгледало, ја сам своје ставове поткрепио аргументима који су подложни расправи. Противаргумент не би требало да буде "ти си плаћени бот", али то јесте изгледа једино што добар део мозгова може да смисли. Јер за ове што плачу за демократијом, то је изгледа врхунац у размени мишљења. Не чујеш нешто што ти се свиђа, односно прочиташ нешто што је у супротности са твојим ставовима, ма тај мора да је плаћен што је оставио. Углавном хвала ти на инспирацији, наставићу да те увесељавам својим уписима.
# tandara mandara broć

Back