Дође и август, кише и невреме не престају још од маја

Након дужег промишљања и консултовања релевантне литературе(Лучић, Радишић, Абрамовић) коначно могу да разрадим своју тезу коју сам оквирно изнео у претходном посту:

Људи-гуштери и Ротшилди, уз свесрдну помоћ Рокфелера, Кенедијевих убица, креатора лажног слетања на Месец(који не постоји јер је реч о холограму), користе ХААРП, Теслино тајно оружје, кемтрејлс и неокортикални рат да би нам покварили лето, украли историју, сакрили од нас да је Земља равна, узели Србима Косово, осујетили "Београд на води" и да би нас генерално зајебавали и нервирали.

То је јасно свакоме ко зна да сабира.Данас је 05.08.2018 године , збир свих цифара у овом датуму је 24 а што подељено са бројем цифара у датуму даје резултат 3.Сви знамо да је тројка основна јединица диверзантских група.

Poslednja izmena:
ХААРП смо ми Срби осмислили још док смо били Ертрурци и док је српски цар Нино владао Месопотамијом , онда нам је ХААРП украо Стенли Кјубрик и однео га у Америку, и сад нас бију нашим сопственим оружјем.

Poslednja izmena:
Након дужег промишљања и консултовања релевантне литературе(Лучић, Радишић, Абрамовић) коначно могу да разрадим своју тезу коју сам оквирно изнео у претходном посту:

Људи-гуштери и Ротшилди, уз свесрдну помоћ Рокфелера, Кенедијевих убица, креатора лажног слетања на Месец(који не постоји јер је реч о холограму), користе ХААРП, Теслино тајно оружје, кемтрејлс и неокортикални рат да би нам покварили лето, украли историју, сакрили од нас да је Земља равна, узели Србима Косово, осујетили "Београд на води" и да би нас генерално зајебавали и нервирали.

То је јасно свакоме ко зна да сабира.Данас је 05.08.2018 године , збир свих цифара у овом датуму је 24 а што подељено са бројем цифара у датуму даје резултат 3.Сви знамо да је тројка основна јединица диверзантских група.

vala jes

ono bas jes

kad se ovako procita - bas je jasno

a jednostavno je

ali se ne ukapira dok ne postignes visu svesnost

- - - - - - - - - -

uh ja mislio da je teorija zavere

HAARP20l.jpg

vala jes

ono bas jes

kad se ovako procita - bas je jasno

a jednostavno je

ali se ne ukapira dok ne postignes visu svesnost

- - - - - - - - - -

uh ja mislio da je teorija zavere

Уф, заборавио сам да наведем и древне астронауте-ванземаљце.

Ево најновија верзија ХААРП-а, још напреднија и злоћуднија.

malta-Floating-Wind-Farm.jpg

Poslednja izmena:
Уф, заборавио сам да наведем и древне астронауте-ванземаљце.

Ево најновија верзија ХААРП-а, још напреднија и злоћуднија.

Pogledajte prilog 503716

НАСА ја мислим управља.

Заборавио сам да убацим и Бечко-берлинску школу лажне историографије .

Ево најновије верзије свеобухватног објашњења временских прилика у Србији 2018 године(по древном српском календару):

Људи-гуштери, Бечко-берлинска школа лажне историје и Ротшилди, уз свесрдну помоћ Билдерберг групе, масона, илумината, ЦИА, НСА, НАСА, Ватикана, камењарки у минићима,Зорана Марјановића,Рокфелера, Пушача, Кенедијевих убица, Кјубрика и других креатора лажног слетања на Месец, користе ХААРП, Теслино тајно оружје, кемтрејлс, древни Мајански календар и неокортикални рат да би нам покварили лето, украли нам историју, сакрили од нас да је Земља равна и шупља, сакрили да Месец не постоји и да је реч о холограму, сакрили да свемир уопште не постоји, сакрили да Сунце има пречник од 150 км, сакрили да долази планета Нибиру на којој живе Анунаки, сакрили да је Џастин Бибер гуштер и да се Хитлер сакрио на Антарктику, сакрили од нас да су Срби народ најстарији, прикрили да сода бикарбона лечи све могуће болести, сакрили да су Нико Белић и Нино Белов чисти Срби,прикрили да Шекспир није ништа написао, сакрили да је Хомер украо Илијаду и Одисеју Србима, сакрили ко је заиста убио певачицу и прикрили посете древних астронаута-ванземаљаца, сакрили да је Троја у Србији , сакрили да Стиви Вондер није слеп и да је Черчил био ванбрачни син Милана Обреновића, сакрили да је Винча древна српска цивилизација и да би нас генерално зајебавали и нервирали.

Овој немани се храбро супростављају Мирољуб Петровић и Миломир Марић, који покушавају да обнове Душаново адвентистичко царство, под мудрим руководством Куча и потомака Скендербега, у којем ћемо весело каменовати камењарке које носе миниће и на тај начин саблажњавају и наводе на блуд народ најстарији.

Poslednja izmena:
Након дужег промишљања и консултовања релевантне литературе
(Лучић, Радишић, Абрамовић)
коначно могу да разрадим своју тезу
...

Знам ја, ти само хоћеш Грому да покажеш
колико је глуп тај његов фазон ...
;)

Или можда хоћеш да будеш Гром уместо Грома ?! :eek:

Poslednja izmena:
Ја сам за то да овде направимо једну синтезу свих појединаца и група који нам тајно раде о глави и загорчавају живот. Онда напаћени србски домаћин не мора да иде на разне опскурне сајтове, него дође овде и добије комплетно објашњење свих могућих опасности које му прете.

На пример, човек посећује неке сајтове који се баве равном земљом или планетом Нибиру, али ти сајтови не скрећу пажњу на неке друге опасности које такође вребају српског домаћина.

На пример,Ротшилди из авиона(који праве кемтрејлс) избаце неке полуголе камењарке и србски домаћин неприпремљен на такву опасност не зна како да реагује, да ли да их каменује или да их води на преглед код др Мирољуба Петровића или да се обрати свом пароху или племенском поглавици (ако је пореклом из Куча).

Poslednja izmena:

Back