Dodiri

Ja stvarno ne znam kako reaguju muski,a i nesto ne verujem da su ti dodiri ovlas i slucajno...:)
A zene reaguju garantovano bradavicama na "gotovs" ukoliko je to ONAJ dodir i od ONOG...:)

pa fino reagujemo, kontam kakav je grudnjak stavila, jel neki babski, korpice, sportski, onda procjenjujem velicinu sise i kazem joj jagodinka, ajmo vani da te neshto pitam :rumenko:

Dešavalo se da sasvim slučajno dodirnem grudi nekih žena.
Jednom me to uzbudilo snažno i trenutno. Dodirnuo sam je nadlakticom, sasvim primetno, potpuno nenamerno, tako da sam osetio i mekotu i čvrstinu njene bujne dojke, kao da sam je pomilovao preko dobrog dela dojke. Uzbudilo me to što se ona ni pomerila nije, praveći se da se ništa nije dogodilo, čak se malo i približila mojoj sasvim pristojno prikupljenoj ruci uz telo.

Kad slučajno dodirnem malu dojku, ili onu koja se i ne primećuje, osećam se kao da sam je nehotice udario.

Dešavalo se da sasvim slučajno dodirnem grudi nekih žena.
Jednom me to uzbudilo snažno i trenutno. Dodirnuo sam je nadlakticom, sasvim primetno, potpuno nenamerno, tako da sam osetio i mekotu i čvrstinu njene bujne dojke, kao da sam je pomilovao preko dobrog dela dojke. Uzbudilo me to što se ona ni pomerila nije, praveći se da se ništa nije dogodilo, čak se malo i približila mojoj sasvim pristojno prikupljenoj ruci uz telo.

Kad slučajno dodirnem malu dojku, ili onu koja se i ne primećuje, osećam se kao da sam je nehotice udario.

Ti bi mogao pisati erotske price.

Back