Dodiri...

E treba, treba, dobro si primetio, sto vise mazenja, zagrljaja i poljubaca, kao sto vec rekoh na temi kod Milie
Zato mi se i svidja tvoja tema
Ma moj nick sve govori:mrgreen:

Trazila si nesto maloprije.Idi proveri.

Ja takodje u ljubv vjerujem, al' nikako da se obistini moja vjera.
Ponekad imam osjecaj da vjerujem u nesto cega nema, ili pak izgledam smijesni samom sebi

Ne znam da li vi imate decu, ali od kako imam cerku, jos je gore, mogla bih sa njom da se mazim po ceo dan!
Strasno!
Promenicu potpis u dosadna raspilavljena mama
Ipak necu:mrgreen:

neka pa drugi dan.
Pa naravno da vjerujes, kad si je nasla, a da li si tako pricala tj Da Vjerujes, prije nego sto si je i imala LJubav

Pametan si ti decko (posto mi se sve cini da si mladji od mene, al ne mora da znaci)
Uvek sam verovala
I kad je taj neki bio vec sa nekom, ja sam isla dalje
Dok nije dosao pravi
A on je dosao sam, u tome je najbolja fora
Srce moje
No posto si me opomenuo da mi treba ljubavi ima veceras da nadoknadim ovaj minus, nece znati sta ga je snaslo
Pozdrav za tebe:)

Pametan si ti decko (posto mi se sve cini da si mladji od mene, al ne mora da znaci)
Uvek sam verovala
I kad je taj neki bio vec sa nekom, ja sam isla dalje
Dok nije dosao pravi
A on je dosao sam, u tome je najbolja fora
Srce moje
No posto si me opomenuo da mi treba ljubavi ima veceras da nadoknadim ovaj minus, nece znati sta ga je snaslo
Pozdrav za tebe:)

Kako si zakljucila da sam mladji.Ali reci cu nisam ozenjen, nemam djecu, mladji sam te 100% , a i imas 8 godisnju djecu.
Hoces da kazes da prava ljubav sama dodje...cuo sam to bezbroj puta ali nesto mi to i ne stima bas:think::think:
Znaci zapostavila si ga u pruzanju ljubavi, pa to ce nocas biti erupcija strasti prema njemu.
Polako s co'ekom , laganica

extra ti je tema....:super::super::super:....sve lepo u ljubavno-erotskom zivotu kod mene vezano je za dodir...i dalje pouzdano tvrdim da je ubedlivo najeroticnije i najstrastvenije voditi ljubav sa devojkom samo vrhovima prstiju....ali satima...i satima...uz neograniceni broj ponavljanja.....samo njen osmeh mi je dovoljna refundacija za sav trud....:super::super::super:

:super::super:
Taj culni sex je savrsen, iscekivanje, treperenje celog tela...:rumenko:
Inace, uvek mislim da se dodiri i pogledi ne mogu odglumeti, tu nema varki

Da li postoji jos neko ko ne vjeruje dodirima?
Mozemo ne vjerovati rijecima, pa i djelima, ali dodirima...?:think:

Dodir, onaj pravi, muski, vruci, strasveni, ...
Onaj, kada je natjerate da zadrhti

Njen dodir --vruc i topao, zenstveni, seksi, pohotni, ?

Iskreni ljubavni dodir ? ili Dobar dodir prema nekome koga ne volis?

Da li mozemo odglumjeti ?...Kad zadrhtimo, a on/ona nas dodirne, jer smo je prizeljkivali mnogo, i zeljeli, i konacno se ostvarilo.
Koliko jako srce kuca?...
Da li se izbezumite od njenog/njegovog dodira?

Svom dodiru ne bi vjerovao!

Da li postoji jos neko ko ne vjeruje dodirima?
Mozemo ne vjerovati rijecima, pa i djelima, ali dodirima...?:think:

Dodir, onaj pravi, muski, vruci, strasveni, ...
Onaj, kada je natjerate da zadrhti

Njen dodir --vruc i topao, zenstveni, seksi, pohotni, ?

Iskreni ljubavni dodir ? ili Dobar dodir prema nekome koga ne volis?

Da li mozemo odglumjeti ?...Kad zadrhtimo, a on/ona nas dodirne, jer smo je prizeljkivali mnogo, i zeljeli, i konacno se ostvarilo.
Koliko jako srce kuca?...
Da li se izbezumite od njenog/njegovog dodira?

dodir je najmagičniji način pokazivanja emocija:zaljubljena:

:super::super:
Taj culni sex je savrsen, iscekivanje, treperenje celog tela...:rumenko:
Inace, uvek mislim da se dodiri i pogledi ne mogu odglumeti, tu nema varki

apsolutno si u pravu jer se dodirom meri i puls a da to devojka nije ni svesna...a kada osetim da joj srce onako ludacki lupa znam da sam blizu cilja....poenta je samo je tada ne zagolicati ili reci neku glupost....:super::super::super:

extra ti je tema....:super::super::super:....sve lepo u ljubavno-erotskom zivotu kod mene vezano je za dodir...i dalje pouzdano tvrdim da je ubedlivo najeroticnije i najstrastvenije voditi ljubav sa devojkom samo vrhovima prstiju....ali satima...i satima...uz neograniceni broj ponavljanja.....samo njen osmeh mi je dovoljna refundacija za sav trud....:super::super::super:

svaka tebi dala!!!:lol:

Back