Dodir

• Začetnik teme Začetnik teme T-Zex
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Skoro uvek kada me muž dotakne onako podlo obično, kao nebitno, slučajno, a ustvari u meni trenutni raspad sistema. A dobro zna da se čovek niže od želuca ne može da zavarava.
I ne žalim se zbog toga. Možda zato, iako smo veći deo života proveli zajedno u odnosu na vreme kada se nismo znali, i dalje razmišljam kao mi a ne kao ja i on je moje sve
.

Kada vam se poslednji put digao/ovlazila samo zbog jednog dodira osobe na koju se palite k'o ludi (pretpostavka je da niste sa tom osobom u vezi)?

Ne secam se .. ali zato pamtim dogadjaj od pre 2-3 godine i to zaista nikad u zivotu nisam videla. Izashla sam sa poznanikom, ali u toku vecheri neshto smo se gledali ... i namirishem ja tu seks :)
Poshli smo kuci kolima, ali meni ne da djavo mira, hocu da vidim kitu. Ok .. kaze on i parkira se. Otvorila sam shlic, kad ono ispade dignuta kita ... uzeh ga u ruku da mu odmerim kvalitet, ma samo shto sam stavila ruku, nisam pomerila kozicu ni gore ni dole, on poche da svrshava. Zabezeknuti oboje. Posle me danima uveravao da mu se to nikad ranije nije desilo i da nije tako brz u seksu, ali nema shanse ..

Zex:
Kada vam se poslednji put digao/ovlazila samo zbog jednog dodira osobe na koju se palite k'o ludi (pretpostavka je da niste sa tom osobom u vezi)?
Elda je to lud osecaj, kao pravis se da ti nije nista a knedla stoji u grlu i dodje ti da viknes odma tu : "SKIDAJ GACE DA SE IZLJUBIMO"!
Meni se to dogodilo....ali ne zbog dodira već zbog glasa dotičnog tipa.....Mmmm...imao je ultra sexy glas....a i umeo je lepo da laže.....

Vesela_zena_beogradska:
hehe .. ja sam ekstraosetljiva na dodir, kao da sam na 220. Podsetilo me ovo tvoje 'ce da capne' .. jedan mi je rekao da kao da mi isteruje djavola.

Ma problem je bio sto se primila, a to je van pravila igre... Jednom cu da napisem kracu knjigu sta je sve tripovala... Tuzno.

Vesela_zena_beogradska:
Ahha .. e pa dobro .. ja ne moram da se primam da bih reagovala, ali to ima veze sa nechim drugim. Ne mora chak ni da me dodirne.

Zamisli da nekoga zagrlis, kao uvod u bezbrizni sex, a osoba krene da se trese, ostaje bez vazduha i trazi da je pustis da se smiri... To bash nije normalno... (A i lose se ye8ala, samo sto to nije shvatila - tuzno - u tim godinama)

Naravno da ne treba da se covek primi da bi reagovao... Inace bi svi bili iz bajke...

Vesela_zena_beogradska:
hehehe, da li si siguran da samo na tebe tako reaguje? Pazi, ja tako skoro sa svakim.

Pa sada to je pitanje statistike - odnos populacije i uzorka: muz problematican prema njoj, ona u nekom svom svetu, a ja budala hteo da se omastim... Uopste mi nije godila ta njena reakcija, rekoh - nije to bilo normalno.

Bolje se pitaj kako sve reaguju na mene... :twisted:

Vesela_zena_beogradska:
hehehe, da li si siguran da samo na tebe tako reaguje? Pazi, ja tako skoro sa svakim.

Onda je dupla greota sto ne nalazis jednog - onog vrednog, znas ono sto si pisala da ti treba. Mislim, ako tako lepo reagujes, a to trosis na nekog bezveze... Biseri pred svinje.

Pa slusaj, ne mozemo da biramo kako cemo da reagujemo .. mene, recimo, pitaju da li mi prija dodir kad tako drhtim .. ili mi ne prija .. tu bash nisu sigurni. Ali, kao shto rekoh, ne mora chak ni da me dodirne, tojest moze da povlachi rukom kroz vazduh iznad mog tela, pa cu i to da osecam.

Vesela_zena_beogradska:
Pa slusaj, ne mozemo da biramo kako cemo da reagujemo .. mene, recimo, pitaju da li mi prija dodir kad tako drhtim .. ili mi ne prija .. tu bash nisu sigurni. Ali, kao shto rekoh, ne mora chak ni da me dodirne, tojest moze da povlachi rukom kroz vazduh iznad mog tela, pa cu i to da osecam.

Naravno. Nisi ukapirala - ja samo zalim sto osoba koja tako lepo reaguje ne nalazi osobe vredne takvog reagovanja.

(ova iz mog slucaja je bila opicena losim zivotom i brakom)

mene uvek prodje neka jeza kad osetim da mi neko dise za vrat ili kad me dodirne po ledjima. osecaj na granici izmedju uzbudjenja i bola...weird!

Back