Додик разоткрио тајну акцију амбасадора: 3.000 терориста напада РС! Фалсификовао визе да би екстремисти из Пакистана ушли у БиХ!

e to bi bilo najpametnije

Počelo je kod njih ... uskoo će da provri .

Samo mi da budemo pametni da naše podele budu minimalne ... a čini mi se da se stišava i da polako propada ta namera

Počelo je kod njih ... uskoo će da provri .

Samo mi da budemo pametni da naše podele budu minimalne ... a čini mi se da se stišava i da polako propada ta namera
drzi to vucic sve pod kontrolom, sigurna sam :D

MVP o Dodikovim tvrdnjama: Nemamo saznanja o 3.000 lažnih viza za Pakistance

I. P.
2h 23min

71
komentara
33

dijeljenja

Milorad Dodik Pakistan Ministarstvo vanjskih poslova BiH

MVP o Dodikovim tvrdnjama: Nemamo saznanja o 3.000 lažnih viza za Pakistance
Foto: F. K./Klix.ba
Ministarstvo vanjskih poslova Bosne i Hercegovine saopćilo je da nema saznanja o navodnom izdavanju 3.000 lažnih viza koje je napravio ambasador BiH u Pakistanu Sakib Forić.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Ministarstvo je reagovalo povodom medijskih izvještaja koji su se nedavno pojavili u javnosti, a koje je kreirao član Predsjedništva Milorad Dodik rekavši da je informacija došla iz Ministarstva sigurnosti.

Informacije Ministarstva 16.5.2020. u 15:26Dodik tvrdi: Ambasador BiH u Pakistanu je falsifikovao vize za 3.000 Pakistanaca

"Ne ulazeći u političke motive i razloge za plasiranje ovih informacija u medijima, iz sjedišta je poslana instrukcija ambasadoru Foriću u kojoj je traženo da se zvanično očituje o predmetnim izjavama", saopćeno je iz ministarstva.

Podsjetimo, ambasador je već kazao kako od člana Predsjedništva i ministra sigurnosti BiH Fahrudina Radončića očekuje izvinjenje.

Ministarstvo je pozvalo pravosudne i policijske agencije da žurno provjere navode o nezakonitostima oko izdavnja viza kako bi se javnost što prije upoznala sa objektivnim i nepristrasnim činjenicama vezanim za predmetni slučaj.

"Očekujemo da sudski organi, po hitnom postupku razmotre ovaj predmet i donesu primjerene odluke protiv aktere ove afere, ma ko oni bili, zbog zaštite integriteta institucija Bosne i Hercegovine. Pozivamo i sve zvaničnike da budu odgovorni i odmjereni prilikom iznošenja informacija u medijima, do okančanja službenih postupaka i procedura, jer u protivnom mogu nastupiti posljedice po BiH i njene građane na međunarodnom planu, te ugroziti teško stečeni bezvizni režim sa Evropskom unijom ali i drugim zemljama u svijetu", rečeno je iz Ministarstva vanjskih poslova Bosne i Hercegovine.

Noije dobro sto mrzis Dodaru
volim samo ono sto ima karakteristike ljudskog bica, da je liseno licemerja, bahatosti, prostakluka, primitivizma, da je po mogucnosti obrazovano, kulturoloski vaspitano, teoloski potkovano, humanisticki orijentisano, metodoloski razumno i najvaznije od svega da ne koristi kao svaka ljiga lazni patriotizam da bi radila nepocinstva kojima sebi pribavlja veliku imovinsku korist.
zato ga ne volim
nespopsoban sam da mrzim, ali ako se nekad i javi ta ruzna osobina, vezana je za bolje od mene.

tako da si opet ispao glup, klasican tup bosanac lisen pameti,koji kao ovca ide u tor sa elektricnim ceklicem na kraju gde ga ceka zrikavi sa isto takvim tupavim osmehom.

Ко у БиХ жели да направи "талибанску" базу? (ВИДЕО)

Након петогодишњег небрањеног "вршљања" миграната територијом БиХ, десио се готово невјероватан заокрет.

Мигранти - Фото: РТРС

МигрантиФото: РТРС

Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик и министар безбједности БиХ Фахрудин Радончић објелоданили су податке да је 3.000 Пакистанаца ушло у Босну и Херцеговину, са визама које је фалсификовао амбасадор БиХ у Пакистану.
Пробудило се и Тужилаштво БиХ. Формирали су предмет и почели са провјерама. По њиховом налогу раде и инспектори.
Ко у БиХ жели да направи "талибанску" базу? Да ли ће институције БиХ, овај пут, истрајати или ће територију уступити неименованим сумњивцима?

Lako mi je za BiH tamo mogu i da se uklope talibani zbog slicnih razmisljanja, nego " ko brani talibane u srbiji"
odakle se pojavise zastitnici prava pakistanaca u sidu? Da " Inicijativa A11" nije mozda sifra grupe ogranka " MI6"

Ко у БиХ жели да направи "талибанску" базу? (ВИДЕО)

Након петогодишњег небрањеног "вршљања" миграната територијом БиХ, десио се готово невјероватан заокрет.

Мигранти - Фото: РТРС

МигрантиФото: РТРС

Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик и министар безбједности БиХ Фахрудин Радончић објелоданили су податке да је 3.000 Пакистанаца ушло у Босну и Херцеговину, са визама које је фалсификовао амбасадор БиХ у Пакистану.
Пробудило се и Тужилаштво БиХ. Формирали су предмет и почели са провјерама. По њиховом налогу раде и инспектори.
Ко у БиХ жели да направи "талибанску" базу? Да ли ће институције БиХ, овај пут, истрајати или ће територију уступити неименованим сумњивцима?
ovaj fahridin srpsko ime...:think:

Lako mi je za BiH tamo mogu i da se uklope talibani zbog slicnih razmisljanja, nego " ko brani talibane u srbiji"
odakle se pojavise zastitnici prava pakistanaca u sidu? Da " Inicijativa A11" nije mozda sifra grupe ogranka " MI6"
Džordža Vašingtona 54/7

11000 Beograd

011/3225-172; 011/3232-030

office@a11initiative.org

Back