Droid
Legenda
- Poruka
- 51.844
Ah tesko ce sa tamosnjim Srbima da izadju na kraj. Nisu to hrvatski Srbi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e to bi bilo najpametnijeNema rata ... ide cepanje muslimana na one pro zapad i pro istok
e to bi bilo najpametnije
drzi to vucic sve pod kontrolom, sigurna samPočelo je kod njih ... uskoo će da provri .
Samo mi da budemo pametni da naše podele budu minimalne ... a čini mi se da se stišava i da polako propada ta namera
drzi to vucic sve pod kontrolom, sigurna sam![]()
Počelo je kod njih ... uskoo će da provri .
Samo mi da budemo pametni da naše podele budu minimalne ... a čini mi se da se stišava i da polako propada ta namera
Eto nama još 3.000 glasova za SNS + Mile što ima kuću odmak domoje u Beograd![]()
svakim danom sa ovakvim izjavama je sve dublje u toj zemlji
volim samo ono sto ima karakteristike ljudskog bica, da je liseno licemerja, bahatosti, prostakluka, primitivizma, da je po mogucnosti obrazovano, kulturoloski vaspitano, teoloski potkovano, humanisticki orijentisano, metodoloski razumno i najvaznije od svega da ne koristi kao svaka ljiga lazni patriotizam da bi radila nepocinstva kojima sebi pribavlja veliku imovinsku korist.Noije dobro sto mrzis Dodaru
ovaj fahridin srpsko ime...Ко у БиХ жели да направи "талибанску" базу? (ВИДЕО)
Након петогодишњег небрањеног "вршљања" миграната територијом БиХ, десио се готово невјероватан заокрет.
![]()
МигрантиФото: РТРС
Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик и министар безбједности БиХ Фахрудин Радончић објелоданили су податке да је 3.000 Пакистанаца ушло у Босну и Херцеговину, са визама које је фалсификовао амбасадор БиХ у Пакистану.
Пробудило се и Тужилаштво БиХ. Формирали су предмет и почели са провјерама. По њиховом налогу раде и инспектори.
Ко у БиХ жели да направи "талибанску" базу? Да ли ће институције БиХ, овај пут, истрајати или ће територију уступити неименованим сумњивцима?
Lako mi je za BiH tamo mogu i da se uklope talibani zbog slicnih razmisljanja, nego " ko brani talibane u srbiji"
odakle se pojavise zastitnici prava pakistanaca u sidu? Da " Inicijativa A11" nije mozda sifra grupe ogranka " MI6"
Da na stolu za kafu ne stoji doznaka onako transparentna?Treba otići na kafu.
Treba ih posetiti.Videti ko tu sedi.Razgovarati sa njima.Objasniti im da su u zabludi.Da na stolu za kafu ne stoji doznaka onako transparentna?
Počelo je kod njih ... uskoo će da provri .
Treba ih posetiti.Videti ko tu sedi.Razgovarati sa njima.Objasniti im da su u zabludi.