Додик отворио званични налог на Твитеру!

Vecinu gasa koji dolazi iz Rusije u BIH koriste bosanski Muslimani u Sarajevu jer je sarajevo i okolina potpuno gasifikovano
U Republici Srpskoj mislim samo da je Zvornik gasifikovan
Samo zbog veta Dodika i RS BIH nije stavljena na listu neprijateljskih zemalja Rusije
Rusi bi trebali FBIH da naplacuju gas kao nepriajteljskoj zemlji

Додик у друштву најближих сарадника: Настављамо борбу за Српску​

Српски члан Предсједништва Милорад Додик у друштву најближих сарадника припрема се за састанак са министарком спољних послова Велике Британије Елизабет Трас.

Припреме за састанак (фото: twitter.com/MiloradDodik) -

Припреме за састанак (фото: twitter.com/MiloradDodik)
- Настављамо борбу за Српску и не скидамо ногу с гаса - објављено је на Твитер профилу Додика.
У друштву најближих сарадника, припреме за састанак са министарком спољних послова Велике Британије @trussliz
Настављамо борбу за Српску и не скидамо ногу с гаса. pic.twitter.com/RVAON5J5nT
— Милорад Додик (@MiloradDodik) May 26, 2022

Подсјећамо, чланови Предсједништва БиХ данас ће примити Елизабет Трас. Састанак је планиран за 12.10 часова.

Ali Mister Bina :hahaha:

Додик и Милисав о ситуацији у БиХ и српској дијаспори у Канади (ФОТО)​

Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик разговарао је данас у Источном Сарајеву са амбасадором БиХ у Канади Марком Милисавом о политичкој ситуацији у БиХ, те положају српске дијаспоре у Канади.

Додик разговарао са Милисавом (фото: twitter.com/MiloradDodik) -

Додик разговарао са Милисавом (фото: twitter.com/MiloradDodik)
- Марко се, поред великих притисака, показао као велики борац за ставове Српске у чије име је и предложен за амбасадора - објавио је Додик на Твитер профилу.
У Источном Сарајеву с @marko_milisav амбасадором БиХ у Канади, разговарао сам о политици и ситуацији у БиХ, као и о положају српске дијаспоре у Канади.
Марко се, поред великих притисака, показао као велики борац за ставове Српске у чије име је и предложен за амбасадора. pic.twitter.com/Pkg4hFjHTn
— Милорад Додик (@MiloradDodik) May 26, 2022

Uvijek botam iz uvjerenja, nikada za placu.

:heart2::heart2::heart2:

PJESMA POSVEĆENA MOJOJ MAJCI: Milorad Dodik zapjevao sa Snježanom Đurišić (VIDEO)​

NOVOSTI26.06.22 u 17:23

SRPSKI član Predsjendišva BiH Milorad Dodik, poznat je po tome kako često voli da se lati mikrofona i zapjeva neku domaću numeru za svoju dušu.
dodik-pjemsa-majci-snezana-djurisic.jpg

Foto: Printskrin/TviterMiloradDodik
Naime, ovoga puta je Dodik na svom Tviter nalogu podjelio video u kome pjeva pjesmu posvećenu svojoj majci.

Kao što se može vidjeti u objavi, Dodik pored mikrofona drži i mobilni telefon, pa se pretpostavlja da je sa druge strane slušalice bila njegova majka.
Pjesma posvećena mojoj majci ❤️ pic.twitter.com/QlscCfJ4WI
— Milorad Dodik (@MiloradDodik) June 26, 2022

E tako sad moze da vlada i ratuje tako se to radi

Slavlje u Dodikovoj porodici: "Još jedna prinova u mojoj familiji"​

Slavlje u Dodikovoj porodici: Još jedna prinova u mojoj familiji
Foto: Twitter | Slavlje u Dodikovoj porodici: "Još jedna prinova u mojoj familiji"
Nezavisne novine11.07.2022 22:56
BANJALUKA - Sestra srpskog člana Predsjendištva BiH i lidera SNSD-a Milorad Dodika dobila je treće unuče što je povod da se ova porodica ponovo raduje.

"Još jedna prinova u mojoj familiji. Sestra i zet dobili su treće unuče. Neka je živa i zdrava", napisao je Dodik na Twitteru.
Podsjećamo, Dodik je ranije ove godine dobio i sedmo unuče.

Још једна принова у мојој фамилији. Сестра и зет добили су треће унуче. Нека је жива и здрава. pic.twitter.com/x4JOEdBVkz
— Милорад Додик (@MiloradDodik) July 11, 2022

"Ovo je moj zvanični Twitter nalog. Odlučio sam se, pored niza lažnih, koji su do sada bili u eteru, da otvorim zvanični, svoj nalog. Ovo je mogućnost da zajedno razgovaramo, da podijelimo mišljenja i stavove o najvažnijim pitanjima unutrašnje i spoljne politike. Ovo je način kojim želim da obezbjedim da direktno komuniciram s vama, da s vama razmjenim mišljenja, da artikulišemo odgovore i da doprinesemo javnoj prezentaciji naših stavova i naših odgovora na važna pitanja. Zapratite ono, što ću na ovom Twitteru pokušati da saopštim. Jednako tako, i sa vama, koji imate različita mišljenja, spreman sam na dijalog. Spreman sam na razmjenu mišljenja. Vjerujem da ovo može doprinijeti da se bolje razumijemo, shvatimo i da na pravi način budemo informisani. Hvala!", naveo je Dodik u svom video-obraćanju na Twitteru.
vrijeme je za psihijatra da posjetis

tolika opsjednutost predsjednikom srpske i republike srpske je ozbiljan psihicki poremecaj

na zalost to je obolenje veceg broja muslimana u bejha

I ja sam stavio da pratim Dodika al na zalost americki nacisti su mu ugasili nalog .

Baja je legenda.

Niko Bosnje mosnje ne dovodi vise do ludila od njega.

Kad Dodik baci koju, bukvalno im pena na usta izlazi.

Додик честитао Беми 18 година успјешног пословања​

Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик честитао је члановима управе и запосленима у бањалучкој Фабрици обуће Бема 18 година постојања и успјешног пословања, истичући да је ријеч о најбољем примјеру успјешног колектива.

Милорад Додик - Фото: РТРС

Милорад ДодикФото: РТРС
- Бањалучка Бема је најбољи примјер успјешног колектива чије се пословање заснива на континуираном улагању у производне капацитете, људске ресурсе и развој тржишта - навео је Додик у честитки.
Према његовим ријечима, све то потврђује претежно извозно оријентисана производња и сарадња са неким од највећих свјетских компанија, али и све веће занимање и потражња за Беминим производима на домаћем тржишту.
- Посебно ме радује и изражавам захвалност Беми као друштвено одговорној комапанији која кроз разне пројекте подржава бројне организације и појединце којима је помоћ заједнице неопходна - нагласио је Додик.
Он је изразио увјерење да ће Бема, слиједећи позитивну праксу из претходног периода, додатно унаприједити свеукупно пословање на радост и корист радника и управе колектива.
Додик је пожелио запосленима у Беми много успјеха у даљем раду.

Mujguri ionako lože smeće i automobilske gume.

Званичници Српске посјетили у Чајничу Храм Успења Пресвете Богородице (ФОТО)​

Предсједница Српске Жељка Цвијановић, српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик и предсједник Владе Српске Радова Вишковић посјетили су данас у Чајничу Храм Успења Пресвете Богородице у којој се налази чудотворна икона Богородице Краснице, једна од највећих светиња на територији Републике Српске.

Званичници Српске у Чајничу - Фото: РТРС

Званичници Српске у ЧајничуФото: РТРС
- Увијек ћемо се окупљати око Српске православне цркве и чувати наше светиње, јер су оне најбољи чувари нашег идентитета - објавила је предсједница Српске на Инстаграм профилу.
Додик је рекао да је ово један од најљепших храмова на простору Републике Српске, али и шире, коме се у Српској православној цркви и српском народу највише посвећује пажња.
Он је истакао да се мора очувати љепота овог храма која је ванвременска.
Старјешина Храма Успења Пресвете Богородице Драгиша Симић захвалио је на досадашњој помоћи за санационе радове који се изводе на храму.
- Ово је велики дан за наш храм и наше парохијане и остаће уписан у љетопису нашег храма - рекао је свештеник Симић.
Влада и Кабинет предсједнице Републике Српске помогле су реконструкцију овог Храма, а у наредном периоду биће издвојена и додатна средства како би обнова била у потпуности завршена.

Back