JankoTheGreat
Buduća legenda
- Poruka
- 27.326
Ja baju volim , retko ko me nasmije kao on.
Obozavam da citam muslimanske komentare na vesti o Dodiku na klix.ba
To mi je jedan vid razonode poput gledanja Mister Bina.
Tako'e!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali Mister BinaTako'e!
On je dobar patriJota, samo je od njega bolji AV ali on je van kategorijeSkontali mu frekvenciju dok mumla.
Jel ga ismejavamo zato sto nije dovoljno patriota ili je los biznismen ?
Vecinu gasa koji dolazi iz Rusije u BIH koriste bosanski Muslimani u Sarajevu jer je sarajevo i okolina potpuno gasifikovano
U Republici Srpskoj mislim samo da je Zvornik gasifikovan
Samo zbog veta Dodika i RS BIH nije stavljena na listu neprijateljskih zemalja Rusije
Rusi bi trebali FBIH da naplacuju gas kao nepriajteljskoj zemlji
У друштву најближих сарадника, припреме за састанак са министарком спољних послова Велике Британије @trussliz
Настављамо борбу за Српску и не скидамо ногу с гаса. pic.twitter.com/RVAON5J5nT
— Милорад Додик (@MiloradDodik) May 26, 2022
Ali Mister Bina![]()
У Источном Сарајеву с @marko_milisav амбасадором БиХ у Канади, разговарао сам о политици и ситуацији у БиХ, као и о положају српске дијаспоре у Канади.
Марко се, поред великих притисака, показао као велики борац за ставове Српске у чије име је и предложен за амбасадора. pic.twitter.com/Pkg4hFjHTn
— Милорад Додик (@MiloradDodik) May 26, 2022
Mujguri ionako lože smeće i automobilske gume.
Uvijek botam iz uvjerenja, nikada za placu.
![]()
Pjesma posvećena mojoj majcipic.twitter.com/QlscCfJ4WI
— Milorad Dodik (@MiloradDodik) June 26, 2022
E tako sad moze da vlada i ratuje tako se to radi
Још једна принова у мојој фамилији. Сестра и зет добили су треће унуче. Нека је жива и здрава. pic.twitter.com/x4JOEdBVkz
— Милорад Додик (@MiloradDodik) July 11, 2022
vrijeme je za psihijatra da posjetis"Ovo je moj zvanični Twitter nalog. Odlučio sam se, pored niza lažnih, koji su do sada bili u eteru, da otvorim zvanični, svoj nalog. Ovo je mogućnost da zajedno razgovaramo, da podijelimo mišljenja i stavove o najvažnijim pitanjima unutrašnje i spoljne politike. Ovo je način kojim želim da obezbjedim da direktno komuniciram s vama, da s vama razmjenim mišljenja, da artikulišemo odgovore i da doprinesemo javnoj prezentaciji naših stavova i naših odgovora na važna pitanja. Zapratite ono, što ću na ovom Twitteru pokušati da saopštim. Jednako tako, i sa vama, koji imate različita mišljenja, spreman sam na dijalog. Spreman sam na razmjenu mišljenja. Vjerujem da ovo može doprinijeti da se bolje razumijemo, shvatimo i da na pravi način budemo informisani. Hvala!", naveo je Dodik u svom video-obraćanju na Twitteru.
janko bez baje pada u depresijuNiko Bosnje mosnje ne dovodi vise do ludila od njega.
Kad Dodik baci koju, bukvalno im pena na usta izlazi.
I ja sam stavio da pratim Dodika al na zalost americki nacisti su mu ugasili nalog .
Baja je legenda.
Niko Bosnje mosnje ne dovodi vise do ludila od njega.
Kad Dodik baci koju, bukvalno im pena na usta izlazi.
Mujguri ionako lože smeće i automobilske gume.
Додик је рекао да је ово један од најљепших храмова на простору Републике Српске, али и шире, коме се у Српској православној цркви и српском народу највише посвећује пажња.View this post on Instagram
A post shared by Жељка Цвијановић (@zeljka.cvijanovic)