veliki krang
Legenda
- Poruka
- 71.078
Ne znam odakle izvlacis tih 23 posto i na osnovu cega? Daj bilo koju objektivnu referencu. Ako cemo o fiktivnim ljudima, veruj mi, otpisi 20% Srbije odmah.
Dakle ti nisi u zivotu posetio te gradove, niti poznajes nekog Bosnjaka. A znas da nisu nalik na ljudski rod. Pretpostavljam da se odrices svega sto su pojedinci tog naroda uradili za Srbiju. A pratis istoriju, iskljucivo jednostrano. Mora da je tesko u takvoj mrznji. Sta da ti kazem, nije to dobro. Plus sto ne vidis propast svog naroda, dok zelis sve najgore nekom drugom. Zelim ti da proputujes svetom kao ja, i da upoznas sve dobre ljude svih naroda, i da vidis da prvo u radijusu od 500km niko i ne zna da postojis, a zatim da vidis, kako te niko ne mrzi. Otidji bilo gde, kazi da si Srbin, ponasaj se normalno, i neces imati probleme. Ne znam koliko imas godina, i kojim se poslom bavis, ali tolika mrznja nije dobra. Jer mrznjom ne uzdizes svoj narod. Kroz istoriju su Francuzi i Nemci ratovali mnogo vise nego sto Srbija postoji, pa su danas partneri. Zasto ne ugledati taj primer? Primera radi, Starzbur je nekada bio Straßburg, i pripadao je Nemcima. I nema problema na toj relaciji, jer je standard dobar, i zivi se zivot.
Zaokružujem sa 22,8, da ne cepidlačim. Znam da nisu ljudi jer su to svojim delima pokazali. Uzgred, nemoj ti molim te da me učiš o svetu, jer sam ja rođen u tom svetu na koji ti misliš. I neće biti partnerstva sa tom stokom iz dva razloga: potrošili su sve kredite i nemamo nikakve koristi od njih, jedino štetu.