Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 89.724
Dojam sam stekao od 2004 na ovom forumu.
Зато што си читао сабрана дела Вјекослава Шешеља.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dojam sam stekao od 2004 na ovom forumu.
Ne citam Fefelja, kazem ti samo NGO trolove ovde na Krsti. Malo je to para kakve gluposti se pisu.Зато што си читао сабрана дела Вјекослава Шешеља.
ma, na kraju cemo mi iz emigracije da im budemo krivi sto ih ljiga vucic magarciNe citam Fefelja, kazem ti samo NGO trolove ovde na Krsti. Malo je to para kakve gluposti se pisu.
Koga zanima ozbiljna analiza sta se i KAKO radi u svetu, MORA da pogleda ovaj video (ako vec nije citao knjigu).ma, na kraju cemo mi iz emigracije da im budemo krivi sto ih ljiga vucic magarci
da, samo je voditelj pametniji od njega bar duplo... ne kazem da nije radio za nsa, a bio placen od svetske banke, samo kazem da nije imao neki visok cin, a operativac jeste bio... na kraju bezveze spekulisu kada mi vec sve znamo ko je odgovoran za koronu, kako je zabranjeno istrazivanje ovde i prenesen virus u kinu da se nastavi, ko je placao sve to... pred kraj i sam priznaje da bi voditelj bio bolji od njega.... voditelj je car! - i tek sam pri kraju ukapirao da je prosao sa roditeljima kroz mnoge sekte i sada je non-denominational christian; hvala na videuKoga zanima ozbiljna analiza sta se i KAKO radi u svetu, MORA da pogleda ovaj video (ako vec nije citao knjigu).
To sam postavio za one koji se loze na “politicke opcije” njihov vs nas (predstavnik, partija, itd.)da, samo je voditelj pametniji od njega bar duplo... ne kazem da nije radio za nsa, a bio placen od svetske banke, samo kazem da nije imao neki visok cin, a operativac jeste bio... na kraju bezveze spekulisu kada mi vec sve znamo ko je odgovoran za koronu, kako je zabranjeno istrazivanje ovde i prenesen virus u kinu da se nastavi, ko je placao sve to... pred kraj i sam priznaje da bi voditelj bio bolji od njega.... voditelj je car! - i tek sam pri kraju ukapirao da je prosao sa roditeljima kroz mnoge sekte i sada je non-denominational christian; hvala na videu
na istoj smo liniji samo ovo ne razumem, pravoslavni iranac, opozicija dzegerki? aaa, sad sam video Assyrian and Armenian descentp.s. Nije skontao da mu non-denominational Christian dodje isto sto i![]()
![]()
Nikad cuo za njega, slucajno naleteo na dokumentarac jer sam citao knjigu pa me zanimalo sta ima novo kod Perkinsa.na istoj smo liniji samo ovo ne razumem, pravoslavni iranac, opozicija dzegerki?
jel ti vidis da ima i Valuetainment Russian?
42 godine, imigrirao pre 30 godina, i tezak 150 miliona
p.s. moracu da potrosim vreme na njega
pa vidis da jeste pravoslavan, drevnoistocna asirska crkva, muja nije garantNikad cuo za njega, slucajno naleteo na dokumentarac jer sam citao knjigu pa me zanimalo sta ima novo kod Perkinsa.
Nije on rekao da je pravoslavac, nego mu to dodje ako hoce da bude izvorni hriscanin.
pa vidis da jeste pravoslavan, drevnoistocna asirska crkva, muja nije garant
nego daj nam prikaz knjige, sta je najvaznije po tebi, a ja cu da nadoknadim sve o tom irancu sto sam propustio,. veljutejnment mu je odlican
oni ce samo da okrenu plocu, umesto eu nema alternativu, evroazijska unija nema alternativu, kada im vucic objasni da sada kinezi daju kredite, ali uz niih moraju i da se truju sa kineskom prljavom tehn.Naravno ovo se ne odnosi na NGO trolove koji ovde jedu vnago za kikiriki koji im placaju - pricao je i o njima.
Pogledaću ovo, deluje zanimljivo.Koga zanima ozbiljna analiza sta se i KAKO radi u svetu, MORA da pogleda ovaj video (ako vec nije citao knjigu).
Svidece ti se, obecavam.Pogledaću ovo, deluje zanimljivo.