Dodik ili Dodig, evo kako je Biljana Srbljanović sinoć reagovala kad ju je Vućić ispravio: "Dozvolite mi bar tu frustraciju"

Koga zanima ozbiljna analiza sta se i KAKO radi u svetu, MORA da pogleda ovaj video (ako vec nije citao knjigu).

da, samo je voditelj pametniji od njega bar duplo... ne kazem da nije radio za nsa, a bio placen od svetske banke, samo kazem da nije imao neki visok cin, a operativac jeste bio... na kraju bezveze spekulisu kada mi vec sve znamo ko je odgovoran za koronu, kako je zabranjeno istrazivanje ovde i prenesen virus u kinu da se nastavi, ko je placao sve to... pred kraj i sam priznaje da bi voditelj bio bolji od njega.... voditelj je car! - i tek sam pri kraju ukapirao da je prosao sa roditeljima kroz mnoge sekte i sada je non-denominational christian; hvala na videu

Poslednja izmena:
da, samo je voditelj pametniji od njega bar duplo... ne kazem da nije radio za nsa, a bio placen od svetske banke, samo kazem da nije imao neki visok cin, a operativac jeste bio... na kraju bezveze spekulisu kada mi vec sve znamo ko je odgovoran za koronu, kako je zabranjeno istrazivanje ovde i prenesen virus u kinu da se nastavi, ko je placao sve to... pred kraj i sam priznaje da bi voditelj bio bolji od njega.... voditelj je car! - i tek sam pri kraju ukapirao da je prosao sa roditeljima kroz mnoge sekte i sada je non-denominational christian; hvala na videu
To sam postavio za one koji se loze na “politicke opcije” njihov vs nas (predstavnik, partija, itd.)

Covek je lepo objasnio koji izbor se postavi pred politicare raznih zemalja i kako prolaze oni koji odbiju.

Znajuci sta se desavalo na Balkanu, moci ce da povuku paralele i shvate sta im se zapravo desilo jer su mnogi nesvesni.

Naravno ovo se ne odnosi na NGO trolove koji ovde jedu vnago za kikiriki koji im placaju - pricao je i o njima.

p.s. Nije skontao da mu non-denominational Christian dodje isto sto i ☦️ ☺️

p.s. Nije skontao da mu non-denominational Christian dodje isto sto i ☦️ ☺️
na istoj smo liniji samo ovo ne razumem, pravoslavni iranac, opozicija dzegerki? aaa, sad sam video Assyrian and Armenian descent
jel ti vidis da ima i Valuetainment Russian?
42 godine, imigrirao pre 30 godina, i tezak 150 miliona
p.s. moracu da potrosim vreme na njega, ekonomskog ubicu nisam citao, ali kazem, razumem sve... mozda ti da nam predocis glavne teze? da nas malo edukujes?

na istoj smo liniji samo ovo ne razumem, pravoslavni iranac, opozicija dzegerki?
jel ti vidis da ima i Valuetainment Russian?
42 godine, imigrirao pre 30 godina, i tezak 150 miliona
p.s. moracu da potrosim vreme na njega
Nikad cuo za njega, slucajno naleteo na dokumentarac jer sam citao knjigu pa me zanimalo sta ima novo kod Perkinsa.

Nije on rekao da je pravoslavac, nego mu to dodje ako hoce da bude izvorni hriscanin.

Nikad cuo za njega, slucajno naleteo na dokumentarac jer sam citao knjigu pa me zanimalo sta ima novo kod Perkinsa.

Nije on rekao da je pravoslavac, nego mu to dodje ako hoce da bude izvorni hriscanin.
pa vidis da jeste pravoslavan, drevnoistocna asirska crkva, muja nije garant
nego daj nam prikaz knjige, sta je najvaznije po tebi, a ja cu da nadoknadim sve o tom irancu sto sam propustio,. veljutejnment mu je odlican
edit: ok, onda cu da citam prvo https://en.wikipedia.org/wiki/Confessions_of_an_Economic_Hit_Man

Poslednja izmena:
pa vidis da jeste pravoslavan, drevnoistocna asirska crkva, muja nije garant
nego daj nam prikaz knjige, sta je najvaznije po tebi, a ja cu da nadoknadim sve o tom irancu sto sam propustio,. veljutejnment mu je odlican
3072B2B0-DE77-447C-BD84-E2F8B2EDFF75.jpeg

Naravno ovo se ne odnosi na NGO trolove koji ovde jedu vnago za kikiriki koji im placaju - pricao je i o njima.
oni ce samo da okrenu plocu, umesto eu nema alternativu, evroazijska unija nema alternativu, kada im vucic objasni da sada kinezi daju kredite, ali uz niih moraju i da se truju sa kineskom prljavom tehn.

ti i ja buduci kanado-ameri postajemo nepozeljni u srbiji, a zapad omrazen... tebi vec pakuju

molim srbe da me upute na navedenu emisiju koja je titlovana na hrvatski jezik...imal snimak...htio bih zamoliti križaricu da uključi mogućnost automatskog prevoda foruma na hrvatski jezik ili bar crnogorskog njega govorim i pišem...

Sprema se novi zakon o jeziku. Kažnjavat će se i netitlanje bosanskog?​

U medijima je u petak glasno odjeknuo intervju koji je za televiziju Z1 na temu hrvatskog jezika i novog prijedloga zakona dala Sanda Ham, glavna urednica časopisa Jezik, koja je bila inicijatorica prijedloga iz 2017. Ona je u toj emisiji rekla da zna ljude koji rade na novom prijedlogu, od kojih je u više navrata spomenula Grčevića, istaknuvši da, s obzirom na sastav radne skupine, očekuje da će on biti dobar.

Ako je suditi po njezinim riječima, zakon bi kažnjavao neprevođenje srpskog, bosanskog i crnogorskog na televiziji, u kazalištu i u drugim državnim institucijama, ali i neprevođenje stranih naziva kompanija.

https://www.index.hr/vijesti/clanak...11.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_d

Back