Dobro je da im i burek ne donosis...
elem..ako si pocetnik ..to je tako u timskom radu.
Timski rad,bice da je to.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro je da im i burek ne donosis...
elem..ako si pocetnik ..to je tako u timskom radu.
Znate li vi koliko lekari rade?
-------------------------------------------
Ah to uhodavanje sa nadleznim organima,slabo mi ide.Svaki put provale sta o njima mislim.
Nisam pocetnik,bolje znam posao od njih,imam i vise kvalifikacija,medutim oni su starosedeoci i sto je jos vaznije,a rece Kucka,oni su tim.
Zanima me sta tacno znaci kad medu kolegama istog ranga i profila moras na posao doci prvi,a otici poslednji.
Sta se time zeli postici.
To se, duso draga, zove mobing.
Kod mene u firmi toga ima na pretek.
Toliko me to nerviralo da sam pre nekoliko da na psolala pisno svom direktoru na listu A4, sa navedenim stvarima koje ne mislim tolerisati.
Vec se spremila za otkaz.
A onda - dobijem pismo cudjenja i ogradjivanja od svega toga, i odlican status.
Ljudi su, na zalost, jedine zivotinje, koje imaju potrebu da ujedaju samo zato da bi proverile kolicinu svoje moci.
Nemoj to trpeti. Glavu gore i postuj sebe.
I desice se cudo - dobices postovanje drugih. Jer za njega se uvek mora izboriti.
Sve je to malo drugacije u stvarnosti.Rekoh da radim u drzavnoj instituciji,a meni se cini da ti radis u privatnoj firmi.
Kod mene vlada zakon trpi i ne talasaj.Grupa koja ima privilegiju da mobinguje nema nicije postovanje, oni su ljudi sa politickim zaledem .
Deluje mi naivno, to sa pismom.Sacekaj ti jos malo,pa ces da vidis.
Nisam lekar,ali volim da ih proucavam.
Upoznala sam jednu nacelnicu klinike,nosi duge nokte,a u ocima ima plava sociva.
Neukus je prisutan kod mnogih lekarki,a ukus i obrazovanje su ista stvar.
Da li su uspesnije u poslu ako izgledaju kao vracare?
Ne verujem da si direktoru napisala sta neces tolerisati.
Bice da je obratno bilo.
Ljudi su toliko maltretirani da ni sebi ne mogu priznati sta im se dogada.
Pocni od toga da sebi priznas.
A sta ja trazim-nista.Hocu makar da pisem o onome sto ne mogu promeniti.
Ne,nikad me nije zanimala medicina,htela sam da budem glumica,nemoj da projektujes na mene svoj promasaj.
I ne skreci sa teme.
Nisam pocetnik,bolje znam posao od njih,imam i vise kvalifikacija,medutim oni su starosedeoci i sto je jos vaznije,a rece Kucka,oni su tim.