- Poruka
- 12.958
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa i meni je to nešto malo čudno da toliko trese...Al se klatara i skakuće na 200 pa ovo ispada do kraja godine iz šina čim se malo potroši i razloka
Ja nebi imo muda u ovo da sednem ali iskreno a vozio sam se po svetu i brzim i sporim vozovima.
Lepo izgleda kao da je na sprat? A ovi otvori za točkove nije to valjda tako?!??
Otkud da ja znam. Pa valjda je tako. To je negdje kod nas, čini mi se oko Dugog Sela.Lepo izgleda kao da je na sprat? A ovi otvori za točkove nije to valjda tako?!??
Do Budimpešte je planirano za 3 godine. Do Subotice za dve. Videćemo.I gde će ovo da vozi na relaciji ns bg dok se ne rasklima? Šta kao ići će do berlina? Pariza?
Koja beda seljačka malograđanska, toliko sam se vozio po italiji pre 30 godina običnim vozovima po lokalnim prugama
Njima je tada to bila prosecna brzina a kod nas sada je max.Koja beda seljačka malograđanska, toliko sam se vozio po italiji pre 30 godina običnim vozovima po lokalnim prugama![]()
Ma za nase uslove i 160kmh je super ... to sto su zavrsili deonicu od 70km to nije nista ... hvali se sa necim sto je od kada standard u evropi i svetu.Sećam se da mi je to bilo brzo i čudio se što kod nas ne idu tako vozovi a isto izgledaju spolja. Obični oni ništa spec. Onda kada sam išao za zagreb par puta sve mi je bilo jasno. Most preko reke samo što se ne sruši, do granice 40-50 a posle 120 kroz hr.
Pa izgleda OK, ali ništa spektakularno. Mislim vlak prolazi kroz stanicu, tu ni ne može ići punom brzinom, to nije neko dobro mjesto za "hvatanje" brzine.