milsu
Domaćin
- Poruka
- 3.296
U nazivu svog Gmaila imam spojeno ime i prezime. Da li je moguće da ovaj naziv promenim tako da dodam tačku između imena i prezimena?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sta ce ti tackaU nazivu svog Gmaila imam spojeno ime i prezime. Da li je moguće da ovaj naziv promenim tako da dodam tačku između imena i prezimena?
Preglednije je sa tačkom mislim. Ovako ne znaš gde kraj imena a gde početak prezimena ako je prezime na primer dugačko. Bar mislim da je zbog toga.A sta ce ti tacka
marko.petrovic@gmai.com i markopetrovic@gmail.comTako kad vidim crtice i tackice i brojeve samo znaci da je normalno zauzeto
koliko znam ubacivanje tačke ne menja ništa u imenu google naloga..algoritam samo ignoriše tačke....tako je koliko znam bilo ranije...pošalji sebi email na nalog koji u korisničkom imenu ima dodate tačke da proveriš da li je to tačno...pa nam javi rezultat...U nazivu svog Gmaila imam spojeno ime i prezime. Da li je moguće da ovaj naziv promenim tako da dodam tačku između imena i prezimena?
Ne možes, ali ako ti je recimo naziv gmaila jovo.jovic, bez problema se mozes ulogirati i kao jovojovic.U nazivu svog Gmaila imam spojeno ime i prezime. Da li je moguće da ovaj naziv promenim tako da dodam tačku između imena i prezimena?
DAU nazivu svog Gmaila imam spojeno ime i prezime. Da li je moguće da ovaj naziv promenim tako da dodam tačku između imena i prezimena?
To je email adresa, algoritam ne moze to uraditi.koliko znam ubacivanje tačke ne menja ništa u imenu google naloga..algoritam samo ignoriše tačke....tako je koliko znam bilo ranije...pošalji sebi email na nalog koji u korisničkom imenu ima dodate tačke da proveriš da li je to tačno...pa nam javi rezultat...
Cisto sumnjam, jer to je email adresa, dozvoljen je i underscore, u email adresi se cela adresa sastoji iz ime@domainNe možes, ali ako ti je recimo naziv gmaila jovo.jovic, bez problema se mozes ulogirati i kao jovojovic.
Da li je obrnuto moguće, to ne znam.
Nisu.dakle pera.peric@gmail.com i peraperic@gmail.com su potputno dve razlicite email adrese, koje google koristi ujedno i kao user naloga...
Probaj ti, pa se uveri. Evo probao, branimirmaksimovic@gmail,com je nepostojeci, dok je branimir.maksimovic@gmail.com moj account...Nisu.
Testiraj i uvjeri se.
![]()
Ne možes, ali ako ti je recimo naziv gmaila jovo.jovic, bez problema se mozes ulogirati i kao jovojovic.
Da li je obrnuto moguće, to ne znam.
Kod mene na yandex radi normalno.Probaj ti, pa se uveri. Evo probao, branimirmaksimovic@gmail,com je nepostojeci, dok je branimir.maksimovic@gmail.com moj account...
ako si se ulogovao to znaci da si upao u tudj account ili ce prijaviti onome ciji je account...
edit: ladno moze, bogte, ulogovao sam se bez problema, i kao branimirmaksimovic@gmail.com
U nazivu svog Gmaila imam spojeno ime i prezime. Da li je moguće da ovaj naziv promenim tako da dodam tačku između imena i prezimena?
mene samo zanima dal ce i email da stigne, ukoliko stavljas/ne stavljas tacke?Гугл не прави разлику. Можеш да ставиш тачку где год хоћеш, осим можда на почетак и крај. Сад сам проверио, могу и две тачке.
(емаиладреса, емаил.адреса, е.маил.адреса)
Провери сам.
Ишао сам давно на курс мрежне администрације где су нам рекли да тачка у називу мејла не прави разлику. Него бих хтео да променим и како се мој мејл приказује на Гуглу, да додам тачку тако да се она види и у мејловима које шаљем.Гугл не прави разлику. Можеш да ставиш тачку где год хоћеш, осим можда на почетак и крај. Сад сам проверио, могу и две тачке.
(емаиладреса, емаил.адреса, е.маил.адреса)
Провери сам.
МОЖЕ !!!Ишао сам давно на курс мрежне администрације где су нам рекли да тачка у називу мејла не прави разлику. Него бих хтео да променим и како се мој мејл приказује на Гуглу, да додам тачку тако да се она види и у мејловима које шаљем.
Свако поставља своја правила. Код других није могуће, са тачком се сматра другим налогом.mene samo zanima dal ce i email da stigne, ukoliko stavljas/ne stavljas tacke?
OK, google ima svoj server pa je izvodljivo, ali definitivno nije po pravilima...
Да ли је то онда исти мејл, да ли ћу на њега добијати све поруке, видети исто сандуче, проверићу.МОЖЕ !!!
Сад пробао, хоће. Кликнеш онај точкић или зупчаник у горњем десном углу - See all settings - Accounts and Import - Add another email address - Make default (ако желиш).
Да ли је то онда исти мејл, да ли ћу на њега добијати све поруке, видети исто сандуче, проверићу.
u From header mozes napisati bilo sta. Bitno je kome saljes i preko kog servera.Да, наравно. Исти мејл, исти инбокс. Кад шаљеш можеш бирати са ког мејла шаљеш. Овог са тачком или без тачке.