DODATNA SOBA

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sve je vise parova koji se odlucuju za zasebne spavace sobe..do 2015 god u Americi se predvidja da ce oko 60% parova spavati u odvojenim sobama ..to je u Americi..tamo daleko..nego..

Kako je kod nas i sta mislite o tome..Privlaci li vas da spavate odvojeno od svog partnera u zasebnoj sobi..i zasto da a zasto ne..
Наравно да спавамо у истој соби, чак и кад се најљуће посвађамо и кад неко избацује бактерије и вирусе у неограниченим количинама.:D

Особа сам коју има прилике да упозна само онај с ким сам интимна на тај начин- емотивне везе, али искључиво тог типа.
Имам потребу за веома дубоким односом и кад то остварим с неким ( с њим) не пада ми на памет да спавањем у различитим собама то нарушавамо.
Дакле, за мене би то било то- нарушавање интимности.

Sve je vise parova koji se odlucuju za zasebne spavace sobe..do 2015 god u Americi se predvidja da ce oko 60% parova spavati u odvojenim sobama ..to je u Americi..tamo daleko..nego..

Kako je kod nas i sta mislite o tome..Privlaci li vas da spavate odvojeno od svog partnera u zasebnoj sobi..i zasto da a zasto ne..

ih od kad ja imam svoju sobu...

I ja :) Vecinu vremena spavamo zajedno, naravno... al ipak svako ima svoju sobu (i u svakoj sobi krevet) za dane kada nismo raspolozeni, ili se jednom spava, a drugom se cita/slusa muzika/gleda film. Ipak sam ja preko trideset godina zivela sama (tj. bez muza), i sad kao ne mogu jednu noc bez njega... ma daaaj.

Đe me nađe...

Čitam ovo, pa vidim koliko sam ja, zapravo, ispred Amerike i Amerikanaca. Do 2015, pa 60%, a ja već godinama, u 80% slučajeva spavam odvojeno od svojih partnerki. I to ne samo u zasebnim sobama, već i kućama. A što se tiče tog da li me to privlači ili ne, mogu reći da sam i za jednu i za drugu opciju. Zašto?

Ne - zato što je često moj prelazak iz njene sobe u moju i prostorno i vremenski prilično dug ( a kao kavaljer, uvek sam ja taj koji napušta daminu sobu). Bilo bi lepo ostati, ali..

Da - zato jer nisam pristalica trojki, bar ne onih gde je žena u manjini. Ipak, muž je muž (ako nekom više odgovara izraz suprug ili, možda, bračni drug, molim, može i tako). Uzgred, neki baš i nemaju razumevanja za svetske trendove, pa su prilično nezgodni. Dakle, svoja sobica, svoja slobodica.

:hahaha:
Kakvo odvojeno spavanje... ako me ne zagrli i ne prebaci nogu preko mene, ko šugava sam...:zag:

Par puta kad smo se posvađali, legli besni, svako na svoj kraj kreveta... i kad zaspi(ja od besa ne mogu spavati), okrenem se ka njemu i mislima pokušavam da ga nateram da me zagrli... kao veštica...:metla::vudu:

Ovo bas lici na mene. S tim sto sam ja neudata ali mogu da zamislim da bas tako postupam kada se naljutim:)

Била нека слична тема, па се испосвађао народ! :)

Понекад спавамо у одвојеним собама,иако немамо две спаваће.
Баш волим кад сам сама у великом брачном кревету!
А некад ми прија да се успавам уз ТВ, док он мирно хрче у спаваћој..
И уопште није везано за блискост или љубав. Просто за тренутно расположење.
То не значи да се не љубимо за лаку ноћ и добро јутро. :)

Ja ne volim te promene raspolozenja..i nije uopste navika kad nekog zelis pored sebe i mazis jastuk kad ne spavate zajedno

Џорџи, ја причала о себи, после скоро 30 година не мазим јастук кад он није поред мене, веруј ми! :)
Не буде нерасположење за заједничко спавање у питању, него није проблем ако неку ноћ не преспавамо у истој соби.

Ma ok nego kazes od raspolozenja..i kad se posvadjamo nema sanse da traje duze od par minuta..to mi nekako normalno da se brzo pomirimo ili da ne moze neko zaspati ako ne spava pored voljene osobe

Ma ok nego kazes od raspolozenja..i kad se posvadjamo nema sanse da traje duze od par minuta..to mi nekako normalno da se brzo pomirimo ili da ne moze neko zaspati ako ne spava pored voljene osobe

Аха, нисмо се разумели. Не од свађе, свађа не траје дуже од пар минута, нема везе са спавањем. (Не свађамо се скоро уопште)

Него, ако се једном спава, а други би да чита, на пример, онда боље да се нико не одрекне оног што би да ради.

Back