Doctor Who

Hypnotoad ipak unija SF serija Farscape i Doctor Who bi bila pun pogodak.Steta sto nisi hypnotoad gledao SF seriju Farscape,preporucujem ti da je pogledas,evo ja je posle sto godina ponovo gledam,pre nekih 10 dana su konacno stavili na Filmoviziji sve epizode,tako ako hoces hypnotoad pogledaj Farscape,ima 88 epizoda jos i mini seriju-film rat Mirocuvara gde se tu zavrasa,a skoro sam cuo da ce se snimi i nastavak Farscape posle 10 godina i to u obliku filma.Zamisli Hypnotoad spojiti Vremenske Lordove-Galifrejce i nazzi Mirocuvare-Sabejsani,kako bi to velicanstveno izgledalo,jos su tu zivi brodovi TARDIS u Doctor Who i Moja u Farscape.Hypnotoad mislim da si mi i ranije dao taj sajt,razumem i znam solidno engleski, ali ne toliko dobro da mogu odmah sve da razumem,treba mi par minuta da sve rastumacim a volim da budem konstantno u toku kada gledam dobre SF serije i filmove.MIROCUVARI-SABEJSANI ERES LEY,33,88. ;) .

- - - - - - - - - -

Znaci Hypnotoad snimila se cela 8 sezona Doctora, i je kraj ili ce biti jos sezona,hvala unapred na odgovoru Hypnotoad? ;) .

Znaci Hypnotoad snimila se cela 8 sezona Doctora, i je kraj ili ce biti jos sezona,hvala unapred na odgovoru Hypnotoad? ;) .

Ova juce sto je izasla je poslednja u ovoj sezoni i ovoj godini, bas tuzan kraj :( Bice jos i christmass special ali to se ne racuna kao 8. sezona.
Kada budem imao vremena odgledacu farscape, ionako sam trazio neku novu seriju da gledam :D

On ima co-writing credit na velikom broju epizoda. Evo sad proverih, samo 5 NEMAJU njega kao pisca ili koautora. (Mada mnoge od tih i nisu bile nesto. Ebiga).
nzm, ove zadnje dve, pogotovo ova poslednja, je bila vrhunska... bar meni.
Prvi put pokazuju neki dublji odnos izmedju mastera i doktora, neke dublje emocije i vrlo cudan kraj jednog saputnika...

Odgledaj Farscape Hypnotoad confia de mi,veruj mi glavnu musku ulogu glumi onaj Amer Ben Browder,jeste Amer ali je stvarno smele glumac,specifican,inace glumi i u Star Gate-u SG-1 u 9 i 10-oj sezoni i inace i u 9 i 10-sezoni glumi i Claudia Black koja je inace partnerka Ben Browderu-Dzonu Krajtonu u Farscape i Mirocuvarka-Sabejsanka-Erin Sun.Mozda ce ti prva sezona u Farscape biti smor,ali kada se na kraju 1 sezone pojavi jedan lik po imenu Scorpijus-komandant Mirocuvara-Sabjesna koja je aluzija koliko sam ja shvatio na pokojnog ludog Hicu-Firera,ineterantan lik a najzesci mi je lik u Farscape Rajdzel-Dominar,bivsi vladar jedne planete po imenu Hinerija,lik je zesce smesan i mudar. ;) .

Poslednja izmena:

Back