DOCTOR WHO-gledate li i sta volite a sta ne?:)

gost 189815

Iskusan
Poruka
5.826
meni je recimo smesno jer obozavam serije sa matt smithom i onih nekoliko sa predhodnim doktorom,a one sve ranije me nerviraju..i isto sto za sad bas gotivim seriju al me nerviraju daleci koji me podsecaju na r2d2,ili usisivac,a glavi su negativci..znaci samo kad njih nema sve je okXDDpa jel ima ovde nekog ko to prati,sta mislite o novom glumcu i koja su vasa ocekivanja?
ps:sledeca serija tj premijera 8 sezone sa novim doktorom je 23 avgusta..;p)

meni je recimo smesno jer obozavam serije sa matt smithom i onih nekoliko sa predhodnim doktorom,a one sve ranije me nerviraju..i isto sto za sad bas gotivim seriju al me nerviraju daleci koji me podsecaju na r2d2,ili usisivac,a glavi su negativci..znaci samo kad njih nema sve je okXDDpa jel ima ovde nekog ko to prati,sta mislite o novom glumcu i koja su vasa ocekivanja?
ps:sledeca serija tj premijera 8 sezone sa novim doktorom je 23 avgusta..;p)

Nisam razumeo volis od 2005> ? Znaci od Ekelstona pa do Smitha..?
Odgledao sam ceo nov serijal i par onih starih iz 1962> , ali dosta toga je unisteno pa sam batalio.. Daleci su nemesis Dokotra i ikona citavog serijala a i nastali su mnogo pre ratova zvezda... Meni su bas kul.
Ta kanta je samo prevozno sredstvo, valjda si to ukapirala.
Ja sam prvu epizodu osme sezone pogledao odavno kao pre screen na couchtuner-u... Nije nesto posebno.

Nisam razumeo volis od 2005> ? Znaci od Ekelstona pa do Smitha..?
Odgledao sam ceo nov serijal i par onih starih iz 1962> , ali dosta toga je unisteno pa sam batalio.. Daleci su nemesis Dokotra i ikona citavog serijala a i nastali su mnogo pre ratova zvezda... Meni su bas kul.
Ta kanta je samo prevozno sredstvo, valjda si to ukapirala.
Ja sam prvu epizodu osme sezone pogledao odavno kao pre screen na couchtuner-u... Nije nesto posebno.

ne,od tenanta do smita:)prvi put kad sam videla seriju bila je sa eklstonom i bila sam u fazonu wtf usisivaci napadaju koja glupostXDi tu i tamo odgledala 2,3 serije sa 9,i vise njih sa 10 doktorom,al to sve sporadicno kad uhvatim na tvu,a sa smitom sam odgledala sve tu sam se bas zaludela...i bas mi zao sto je sad ovaj novi glumac,mislim da su mogli boljeg da nadju..al opet treba videti kako ce da se uklopi,mozda i ja gresim..
a znam da su daleci ikona serije,al ja ne mogu nikako ozbiljno da ih shvatim,znam da je i serija pomalo neozbiljna al opet....
u svakom slucaju nisam normalnaXD
plus sto sam smarala ljude na forumima,kao neka pitanja za tajmlajn river song,i po jutubu jurila neke snimke,tako ti je to kad si :tease: :lol:

Poslednja izmena:

Back