Doček Nove godine

Lorelajn

Legenda
Supermoderator
Poruka
70.757
Da li ste planirali na nekom specijalnom mestu da ritualno eliminišete postojeću i dočekate sledeću...divnu, jedinstvenu, novu, razuzdanu NG...onu jos punu snova i preživelih nada? :lol:

Gde, šta predlažete? Gde vam je do sada bilo najlepše?

Ili...volite u intimnoj atmosferi i u najboljem društvu, pouzdanom... z:mrgreen:

giphy.gif

Što se tiče aktuelnih aranžmana uglavnom su u ponudi

Istanbul autobusom za oko 120 evra, avionom za oko 360 evra
Beč 120 evra
Atina 130 evra
Budimpešta 120 evra
Sarajevo 90 evra
Budva 100 evra
Portugalska tura oko 1000 evra
Barselona oko 600 evra
Lisabon oko 750 evra
Moskva oko 800 evra
Rim 500 evra
Pariz 650 evra
Zanzibar 1500 evra
Maldivi 2000 evra
Kolumbija 2000 evra
Kapadokija 700 evra...

:zjelka:

Poslednja izmena:
Da li ste planirali na nekom specijalnom mestu da eliminišete postojeću i dočekate sledeću...divnu, jedinstvenu, novu, razuzdanu NG...onu jos punu snova i preživelih nada? :lol:

Gde, šta predlažete? Gde vam je do sada bilo najlepše?

Ili...volite u intimnoj atmosferi i u najboljem društvu, pouzdanom... z:mrgreen:

giphy.gif

Što se tiče aktuelnih aranžmana uglavnom su u ponudi

Istanbul autobusom za oko 120 evra, avionom za oko 360 evra
Beč 120 evra
Atina 130 evra
Budimpešta 120 evra
Sarajevo 90 evra
Budva 100 evra
Portugalska tura oko 1000 evra
Barselona oko 600 evra
Lisabon oko 750 evra
Moskva oko 800 evra
Rim 500 evra
Pariz 650 evra
Zanzibar 1500 evra
Maldivi 2000 evra
Kolumbija 2000 evra
Kapadokija 700 evra...

:zjelka:
šta uključuju ti aranžmani može li se znati? da li organizovani doček ili samo prevoz i smeštaj do tamo?

Najbolji doček... Definitivno je to bila jedna semafor žurka :hahaha: Bilo je kao Mamurluk u Bangoku i to sva tri dela! Sad sam prestar za semafor žurke. 😟

A ovu godinu ću da dočekam uz stihove Bobana Rajovića

Bice ovo, svi to kažu, teška godina
ma ništa novo
u najavi još par je kriza
po neki rat zbog ko zna kog'
Nestali su dobri ljudi, uzeo ih Bog
a naša deca uče kako da prežive
u ovom svetu surovom

:(:(:(

Najbolji doček... Definitivno je to bila jedna semafor žurka :hahaha: Bilo je kao Mamurluk u Bangoku i to sva tri dela! Sad sam prestar za semafor žurke. 😟

A ovu godinu ću da dočekam uz stihove Bobana Rajovića

Bice ovo, svi to kažu, teška godina
ma ništa novo
u najavi još par je kriza
po neki rat zbog ko zna kog'
Nestali su dobri ljudi, uzeo ih Bog
a naša deca uče kako da prežive
u ovom svetu surovom

:(:(:(
ma daj...zasto? oooo zasto mladi veseljace...otpisujes takt srca svoga...sto negde u dubini jos zivi i ceka...da ga pustis na slobodu...da divlja i peva :lol:

ma daj...zasto? oooo zasto mladi veseljace...otpisujes takt srca svoga...sto negde u dubini jos zivi i ceka...da ga pustis na slobodu...da divlja i peva :lol:
Nema od doceka Nove godine ove godine nista, sve je vec "izregulisano", mnogo hotela i lokala zatvaraju
i nece bilo kakve doceke jer im je saopsteno da moze samo 50 osoba da bude u lokalu i takve stvari.

Znaš kako (započinjem rečenicu kao ti), nekako mi je euforija oko NG jedino bila pripadajuća kada si ili dete ili su u onom povoju mladosti kada ti je svaka prilika za provod dobrodošla, a doček NG je kruna. A kasnije, gubi se autentičnost, više se svodi priča na to da je ispoštuješ... 😁 Mislim, obeležiš da, ali eto, zavidim ljudima koji još gaje onu autentičnu euforiju oko dočeka.

A doček sada, u ovim uslovima kada se gleda koliko i gde ljudi sme, pored toliko mera, pa dokaza da si negativan, ili da si vakcinisan, to mi je baš nekako opterećujuće... A doček NG ne bi trebalo da bude opterećujući nikako. 😄

Znaš kako (započinjem rečenicu kao ti), nekako mi je euforija oko NG jedino bila pripadajuća kada si ili dete ili su u onom povoju mladosti kada ti je svaka prilika za provod dobrodošla, a doček NG je kruna. A kasnije, gubi se autentičnost, više se svodi priča na to da je ispoštuješ... 😁 Mislim, obeležiš da, ali eto, zavidim ljudima koji još gaje onu autentičnu euforiju oko dočeka.

A doček sada, u ovim uslovima kada se gleda koliko i gde ljudi sme, pored toliko mera, pa dokaza da si negativan, ili da si vakcinisan, to mi je baš nekako opterećujuće... A doček NG ne bi trebalo da bude opterećujući nikako. 😄
sve to stoji :)
no opet...kako bi izgledao tvoj idealan docek? ono...iz sveta fantazija i emocija :mrgreen:

Pa recimo voleo bih da puštam novogodišnji vatromet sa Meseca, tako da ga cela planeta vidi, eto to recimo. Logično, sa izabranicom života moga koja je bila voljna da sa mnom pođe na Mesec jer je shvatila da joj sem mene ništa i niko više na planeti Zemlji ne treba.

Eto, tako npr.

😆😆😆

Pa recimo voleo bih da puštam novogodišnji vatromet sa Meseca, tako da ga cela planeta vidi, eto to recimo. Logično, sa izabranicom života moga koja je bila voljna da sa mnom pođe na Mesec jer je shvatila da joj sem mene ništa i niko više na planeti Zemlji ne treba.

Eto, tako npr.

😆😆😆
eee...vidis...umes ti da budes i romantican :lol: ovo je tako lepoooo :zaljubljena:

Back