Doček naših tenisera...

Vanjor:
Kada su najavljivani na doček rekli su:"Janko Tipsarević nije mogao da dođe".

Rekli su da Nenad Zimonjic nije mogao da dodje jer je igrao kvalifikacije za turnir u Halleu.
Niko nije rekao da ce se posle svakog turnira praviti docek, ali je ovo prvi grand slam turnir gde su nasi teniseri ostvarili tako veliki uspeh, a i zvanicno smo najuspesnija zemlja na Roland Garrosu

Vanjor:
Evo ovako odgovorite na pitanej sa DA ili NE što je i bio moj cilj kad sam otvorio temu ali se diskusija proširila.
Godišnje ima 4 GS turnira + Master..Moje pitanje je DA LI TREBA PRAVITI DOČEK 4 PUTA GODIŠNJE IAKO NIJEDAN OD TENISERA NE OSVOJI TURNIR.
Ja se nadam da će neko osvojiti već na sledećem, ali pazi ako se ne daj Bože desi da niko to ne uspe npr. za 3 godine mi ćemo njih čekati 15 puta, a trofej nećemo videti.
I još jedna stvar.Kada su najavljivani na doček rekli su:"Janko Tipsarević nije mogao da dođe".Znači mi smo ustvari trebali da čekamo i Janka zbog toga što je pobedio Safina?Jeste da je Safin klasa, ali Janko nije ostvario uspeh na Garosu bar neka osmina finala.

Normalno&logicno da ih niko nece cekati ako ne osvoje bas nista na turniru.......A tu ne podrazumevam samo titulu,vec i polufinale...

Senke:
Ana je sesta na wta listi, i druga na roland garosu. Veliki je to uspeh biti finalista RG.
Kada je ona rugoba Marija erifovic pobedila na onom polu kic festivalu pesma evrovizije, bilo je onoliko vise ljudi,
A ovo je mnogo znacajnije nego eurosong.
Eurosong je odavno izgubio znacaj, festival je sprdnja, a nasi se nalozili da je glano zbog pesme, glasali su za nas iz zajebancije, kao i za Lordi prosle godine.
Napred nasi teniseri pogotovo Ana.
Da je Ana pobedila bilo bi vise ljudi. Eh sta su ti Srbi.

Bilo je vise ljudi zato sto smo sad pobedili na Eurosongu i ko zna kad cemo ponovo, a i to se odrzava samo 1 godisnje...a kad bi tenisere cekali svaki put kad pobede( a cinjenica je da u zadnje vreme stalno pobedjuju,sto je super :D ) to bi bilo bezveze....i postedi me svojih komentara na racun Marijinog izgleda, devojka ima svoj stil i nije na tebi da sudis o tome, vazno je da ona peva odlicno i da nas je odlicno predstavila u Evropi.... 8)

Back