Kad sam isao na takve manifestacije uvek sam se tamo i najedao i napijao tako da kad dodjem kuci nisam gladan.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vanjor:Kada su najavljivani na doček rekli su:"Janko Tipsarević nije mogao da dođe".
Vanjor:Evo ovako odgovorite na pitanej sa DA ili NE što je i bio moj cilj kad sam otvorio temu ali se diskusija proširila.
Godišnje ima 4 GS turnira + Master..Moje pitanje je DA LI TREBA PRAVITI DOČEK 4 PUTA GODIŠNJE IAKO NIJEDAN OD TENISERA NE OSVOJI TURNIR.
Ja se nadam da će neko osvojiti već na sledećem, ali pazi ako se ne daj Bože desi da niko to ne uspe npr. za 3 godine mi ćemo njih čekati 15 puta, a trofej nećemo videti.
I još jedna stvar.Kada su najavljivani na doček rekli su:"Janko Tipsarević nije mogao da dođe".Znači mi smo ustvari trebali da čekamo i Janka zbog toga što je pobedio Safina?Jeste da je Safin klasa, ali Janko nije ostvario uspeh na Garosu bar neka osmina finala.
Senke:Ana je sesta na wta listi, i druga na roland garosu. Veliki je to uspeh biti finalista RG.
Kada je ona rugoba Marija erifovic pobedila na onom polu kic festivalu pesma evrovizije, bilo je onoliko vise ljudi,
A ovo je mnogo znacajnije nego eurosong.
Eurosong je odavno izgubio znacaj, festival je sprdnja, a nasi se nalozili da je glano zbog pesme, glasali su za nas iz zajebancije, kao i za Lordi prosle godine.
Napred nasi teniseri pogotovo Ana.
Da je Ana pobedila bilo bi vise ljudi. Eh sta su ti Srbi.