dočeci

za NG noć dijelimo sledece komplimente:

njemu: " Slomila bih ti khm koliko bi te hebala"
njoj: "Ne bih vidio khm iz tebe"

pa cemo sabrati utiske 1.januara i time riješiti forumsku misteriji "jel vulgarno ili je sehi :rotf:

ove stidljive tipa čička, nek popiju 5-6 prije:deda:

Ma ja s kim god da sam, meni je dobro :D
Uvijek različito slavim,mada kućne varijante izbjegavam...
"Ceremonija" počinje večerom sa mamom, a onda idem vani sa društvom :)
Od 2007. nisam čekala NG van Banjaluke, tako da se vrrrrlo radujem dočeku u Parizu :D

a sto su gluposti? ima li nesto sto nije glupo ovom narodu izuzev nalivanja i zdranja ispred tv/laptop ekrana. naprosto pitam retoricki. pre bi covek slona podig'o golim rukama no sto bi srbina na aktivnost naterao.

Има два позива за дочек, али мислим да сам дефинитивно решила - чекаћу је сама, сама самцијата, код куће!
Има да се проведем фест!:zjelka3:

Донећемо одлуку у току дана где ћемо или нећемо.
Ја сам уздржан, а пошто сам уранио као петао, вероватно ћу да се скљокам око поноћи, тамо где се затекнем.
Ништа се још не зна, а тад увек испадне и најбоље. И појма немам шта има у граду, питао ме неко да ли има орзанизованог дочека у Бг, док сам укапирао шта је то орг. дочек, а појма немам ни ко учествује. Супер ми је кад сам неинформисан о бесмисленим стварима.
Угл. сутра идемо у госте на ручак, то је традиционално, а највероватније и прексутра. Свиђа ми се.

Људи, само да вам пожелим све најбоље у предстојећој години! :)
Нека свако испуни неке своје тежње, а нека нас све служи здравље и да нам ова година буде досадна,
без трзавица, а да је ми сами оплеменимо тако да је ипак памтимо!
Лепо се проведите вечерас шта год да радите и где год да славите и нека се испуни што више жеља из оног шеширића! z:poz:

Има два позива за дочек, али мислим да сам дефинитивно решила - чекаћу је сама, сама самцијата, код куће!
Има да се проведем фест!:zjelka3:
Један поклончић од мене за НГ
8. novembar 1881. – U Beogradu osnovano Učiteljsko udruženje.

479774_490657900965269_36751225_n.jpg

На ФБ сам написала ,,У 2013. желим сваком оно што заслужује''.
Једна пријатељица је написала ,,Онда ће мени бити лепо'', а неко је написао у инбокс ,,Хвала ти што си ми пожелела зло!'' :(

На ФБ сам написала ,,У 2013. желим сваком оно што заслужује''.
Једна пријатељица је написала ,,Онда ће мени бити лепо'', а неко је написао у инбокс ,,Хвала ти што си ми пожелела зло!'' :(
Ljudi uglavnom žele više od onoga koliko zaslužuju, pa ne verujem da si ovo baž dobro sročila.......
U svakom slučaju tebi želim puno sreće ydravlja i sexa u novo 2013.g.

Back