Dobrovoljno zdravstveno osiguranje

Pera zdera

Buduća legenda
Poruka
41.703
Interesuje me kakva su Vasa iskustva sa dobrovoljnim privatnim zdravstvenim osiguranjima u Srbiji ?
Koristi li ih neko od Vas, jel zaista nude ono sto pisu po sajtovima : bolnicka lecenja, sanitet, lekovi, specijalisti bez cekanja itd ili obecavaju med i mleko dok ne potpisete ugovor ?
Znam da je "koliko para - toliko muzike" ali da ipak pitam koje osiguranje je najpovoljnije i najkorektnije [nek mi napise u priv. poruci da ne reklamiramo] :)

Interesuje me kakva su Vasa iskustva sa dobrovoljnim privatnim zdravstvenim osiguranjima u Srbiji ?
Koristi li ih neko od Vas, jel zaista nude ono sto pisu po sajtovima : bolnicka lecenja, sanitet, lekovi, specijalisti bez cekanja itd ili obecavaju med i mleko dok ne potpisete ugovor ?
Znam da je "koliko para - toliko muzike" ali da ipak pitam koje osiguranje je najpovoljnije i najkorektnije [nek mi napise u priv. poruci da ne reklamiramo] :)
Ako imas "drzavno" zdravstveno, zaboravi na ta privatna osiguranja.
Kad ti zatreba usluga, odes, platis i gotovo.
Nema kod osiguranja povoljno, bolje, korektno, uvek je osiguranik ostecen jer u
protivnom osiguranja ne bi ni postojala. Ne varaju oni nikada, problem je sto svako od nas
zeli da prócita ono sto je njemu milo.z;)

DZO vam je brza organizacija dijagnostike i lecenja kod proverenih doktora. Imate mogucnost bolnickog i vanbolnickog lecenja.

Sa obzirom kako funkcionise obavezno zdravstveno osiguranje, dobrovoljno zdravstveno osiguranje je izvanredan nacin lecenja.

Placa se mesecno od 14 eura do 30 eura u zavisnosti od uzrasta i zdravstvenog stanja.

DZO vam je brza organizacija dijagnostike i lecenja kod proverenih doktora. Imate mogucnost bolnickog i vanbolnickog lecenja.

Sa obzirom kako funkcionise obavezno zdravstveno osiguranje, dobrovoljno zdravstveno osiguranje je izvanredan nacin lecenja.

Placa se mesecno od 14 eura do 30 eura u zavisnosti od uzrasta i zdravstvenog stanja.
Ne postoje " neprovereni" doktori. 14 evra mesecno neka je greska, valjda bi bilo minimalno
140, a maksimalno 500 evra mesecno i to po osobi/coveku, ne porodicno.
Mosh misliti, neko ce placati za tebe laboratorije, magnetne rezonance, bolnicki krevet
i to sve ako ti placas mesecno kao kilo badema ili kilo ribe, govedine ili dve kafe na Kopaoniku.

Pa zar se ne zakazuje i ceka kao kod obaveznog ?
Jok.
Ne postoje " neprovereni" doktori. 14 evra mesecno neka je greska, valjda bi bilo minimalno
140, a maksimalno 500 evra mesecno i to po osobi/coveku, ne porodicno.
Mosh misliti, neko ce placati za tebe laboratorije, magnetne rezonance, bolnicki krevet
i to sve ako ti placas mesecno kao kilo badema ili kilo ribe, govedine ili dve kafe na Kopaoniku.
Nije greska. Provereno tacno.

Pa zar se ne zakazuje i ceka kao kod obaveznog ?
Ne zakazujete vi osiguranje to radi za vas. Sve odmah, pregled, labaratorija, ultra zvuk, skener....
Nema cekanja na ultra zvuk 15 dana

Ne reklamiram nikog. Dovoljno je reci dobrovoljno zdravstveno osiguranje.
Meni je cudan izraz "dobrovoljan", valjda je to " privatno" osiguranje kao sto je svako osiguranje privatno
i individualno. Pogledala sam malo cene, oko 80 evra po clanu porodice, to bi za cetvoroclanu porodicu
bilo i 300 evra mesecno i to pored onih stotina evra koje i tako mesecno morate ti i tvoj poslodavac da
placate, a sto si stariji to su doprinosi veci.

Back