Dobrovoljac

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma jelte stvarno si pomislio da znam to da uradim.hehehe

Pa tako kaži...tu smo da pomognemo...

Kad postavljaš temu imaš ispod prozora za unos teksta dodatne opcije(vidi sliku), kad napišeš naslov teme i uvodni tekst, štikliraš "da, pošalji anketu sa ovom temom" onda odrediš broj opcija na koje može da se glasa i klikneš na "pošalji novu temu"...sledeći prozor koji ti se otvara je pitanje za anketu, i polja u kojima popunjavaš opcije...to pošalješ i anketa se nakači na temu....

Da da ...Opet ista prica dakle gluvima da ne ponavljam mada ipak ovako znaci zaobidjite politiku zanima me samo da li biste kojim slucajem bili dobrovoljci ili se u opste odazvali pozivu doduse tu je vojna policija za to ne ja.A sto se tice rada to stoji .

ajd ja tebew da pitam...prosto i lako...jesi li ikada ratovao???????
dali znas kako to izgleda...pogotovo otici kao dobrovoljac...znaci covek za najteze zadatke

Ovako kopka me to vec dugo koliko bismo imali dobrovoljaca ako bi poceo rat na kosovu pa eto ako ne mogu sve da pitam pitao bih vas uopste da li biste pobegli samo iz zemlje ili bi ostali da je branite i za nju poginete ako treba.:arrow:

Hm, malo ti je ovo konfuzno... loše sročeno... al' ajde...
Pazi sad... što mora neko ko neće biti dobrovoljac da zbriše iz države? Kad dodje do rata... prvo država reaguje... šalje pozive za mobilizaciju... tj. mobiliše rezervne sastave vojske i policije... a sve prema datim potrebama u datom momentu... Recimo... 91' prvo su dignuti vezisti... pa inžinjerci... pa pešadija... onaj koji se nije našao na listi potrebnih a osećao se patriotom... mogao se prijaviti... regularnim ili paravojnim formacijama... Sad, ako misliš da je čovek ''dobrovoljac'' i ako samo ostane i odazove se pozivu... ima i tu logike...:lol: obzirom na to kakvo je breme došlo...
Vidiš, ništa lakše nema nego poginuti... to je lako... ali u takvim momentima... okolnostima... bitan je cilj i još bitnija svrha... jer... država je nekad majka a češće maćeha... Posle silnih iskustava u poslednih 17 god. mali broj bi otišao kao dobrovoljac... ljudi su zayebani i razočarani... u državu... u majku... možda bi se našao mali broj... mladjih... koji još nisu zayebani... koji nisu osetili gorčinu poraza... posle dobijenog rata...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back