DOBRODOŠLA Mrs.SMITH!

[/B]
A sad dosao na red na tebe, dobio svojih pet minuta, a:think:
Ovde pet minua ne traju dugo, da sam na tvom mestu ja se ne bih radovala!
Ja viise i ne gleddam ko su novi moderatori (nadam se da ni oni ne gledaju mene), jer znam da moj nikada nece doci. I da ne znam, ja nastavljam, zbog tisine koja bi zavladala:p
I inace tisina bi zavladala svuda, kad bi ljudi govorili samo ono sto znaju:lol:

..ke?..sta vam je dospodzo?..gde ste videli da se radujem?..:think:..i chemu ovo prosipanje naravouchenija bez poziva?..

Ево - ТО СИ ТИ... стварно не знам ко би нормалан могао и у шали да те поново постави за модератора...:roll::roll::roll:

п.с. Је л' су то ЦРВЕНИ БАНДИТИ ургирали за тебе код газде на Крсти да опет правиш русвај по форуму...

Pa znas koliko je cipela olizao da bi ponovo bio stavljen u razmatranje kao potencijalni mod.Naravno da bi svako iole normalan napustio forum kad bi tog lika ponovo postavili za moda.

okej
pa šta se ne povratiš na svoj stari nick :per:

ja sam prvi put došao u ljeto 2006. godine na ovaj forum al mi je bilo onemogućeno aktivno sudjelovati do 10.meseca.... i to mi niko nije verovao...jer se pre moglo samo registrovati sa e mail adrese koja nije besplatna...tako je meni uvek pisalo kod registracije...tako da sam u oktobru 2006. tek pristupio ovom forumu...al sam vas pratio :per: već sam znao ko na koju stranu duva;):mrgreen:

А теби као недостаје мој стари ник?
Па ти си све учинио (чак си и групу основао - http://forum.krstarica.com/group.php?groupid=423 ) да ме смене с места мода, али не секирај се нису ме због тебе сменили. :zper:

На стари ник се не враћам, то је завршена прича. Кад нешто окончам и ставим тачку, више се не осврћем. :cool:

Nije tačno! Dlakavi je tu od 2004 a politika je bila slepo crevo kako za mene tako i za ceo forum. Eksperimentalno odeljenje, tako da je samo periodično tadašnji administrator, poprilično zreo za svoje godine, uklanjao bespotrebno.

Pravila foruma su bila strožija na svim podforumima, a onda je došla klika DSS-a da baroniše kako su oni neke baje a zapravo su puterdžije i muljare. Sa ispraznim rečima prikupljali su naivne za svoj bedni cilj i nasladjivali se njihovim manama. Sve što prikupe jednim nickom ispljuju ih sa drugim.

Današnji administrator je u roku za manje od mesec dana odao sve tehničke mogućnosti kontrolora PHP-a koje su godinama forumaši nagadjali.
Nešto kao "JAVNI AGENT" Branislava Nušića, jer da je tajni niko mu ne bi poverio informaciju...

Ispuš na izborima je naveo recimo jednog Mitu da se zamonaši... narandžama sam ga pujdao da se vrati da nas malo zasmejava...

Тачно је све што сам претходно написала, а тачно је и да је Политика била мање посећен подфорум до 2006-те од ЉиС-а и Сваштаре, а онда је Политика кренула фуриозним темпом и престигла поменуте подфоруме.

Back