Dobro...

• Začetnik teme Začetnik teme Hero
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ko je slabiji?
ne znam iskreno receno mislim fizicki jesmo al majke i ocevi pogresno vaspitavaju decu pa izrastu mekusci

ne nisu izgubile, ili imas ili nemas zenstvenost one koje imaju je imaju
naravno i ovde ist vazi zivot i lose iskustva doprinosi tome da se ne ponasaju vise ili pokusaju da ne budu zenstvane

- - - - - - - - - -

Mnoge jesu u silnoj borbi i takmicenju sa muskarcima.
Nema ni jaceg ni lepseg pola. Postoje dva pola, razlicita, da bi se kada su blizu mogla uklopiti, sjediniti, upotpuniti...

bas tako

zena koja je zenstvena to ne moze izgubiti.nije to ni nasla pa da moze izgubiti.

jaci pol? pod tim se podrazumevaju muskarci.fizicki.ali zene jesu jaci pol psihicki uglavnom.zene su te koje nose porodicu,radjaju,podizu ove jace kad padnu,oprastaju,neguju.

nije to takmicenje.uglavnom biva tako.ima tu izuzetaka.ali uglavnom biva tako.

s tim sto jaka zena daleko od toga da ne mora biti i zenstvena,cak izuzetno zenstvena.
kao sto ni slaba zena ne mora uopste biti zenstvena.

u cemu li se odvija takmicenje?

u cemu se takmice?

zena koja je zenstvena to ne moze izgubiti.nije to ni nasla pa da moze izgubiti.

jaci pol? pod tim se podrazumevaju muskarci.fizicki.ali zene jesu jaci pol psihicki uglavnom.zene su te koje nose porodicu,radjaju,podizu ove jace kad padnu,oprastaju,neguju.

nije to takmicenje.uglavnom biva tako.ima tu izuzetaka.ali uglavnom biva tako.

s tim sto jaka zena daleko od toga da ne mora biti i zenstvena,cak izuzetno zenstvena.
kao sto ni slaba zena ne mora uopste biti zenstvena.

u cemu li se odvija takmicenje?

u cemu se takmice?
msm da se zatvoraju u sebi,i guraju nesto standarno..kuca,posao deca prijatelji..(zatvoreni krug zivota)

stale su umesto da nastave da se prilagodjavaju kroz vreme..
zenstvenost je ograniena tek..
razumem i zasto,kao sto si navela odgovornije su i ozbiljnije i verujem da uobicajne brige oko porodice puno utice na njihovo raspolozenje za vise.

Poslednja izmena:
msm da se zatvore u sebe,i guraju nesto standarno..

stale su umesto da nastave da se prilagodjavaju kroz vreme

cemu da se prilagodjavaju?

hmm...zatvorenost u sebe.....obicno teska povreda ili nesigurnost to ucini.ponekad i velika mudrost.

pred oluju obicno ide zatisje.mnogo dobro moras nekog poznavati da bi znao sta se krije iza te zatvorenosti u sebe.

ne znam...znam da zena koja je zenstvena ona to jeste.
kao sto rekoh mnogo dobro moras znati nekog da bi znao njegove misli,osecanja,htenja.

cak i da ti sve kaze ali sve o sebi ako ga ne znas,neces znati sta se krije iza te zatvorenosti u sebe.

cemu da se prilagodjavaju?

hmm...zatvorenost u sebe.....obicno teska povreda ili nesigurnost to ucini.ponekad i velika mudrost.

pred oluju obicno ide zatisje.mnogo dobro moras nekog poznavati da bi znao sta se krije iza te zatvorenosti u sebe.

ne znam...znam da zena koja je zenstvena ona to jeste.
kao sto rekoh mnogo dobro moras znati nekog da bi znao njegove misli,osecanja,htenja.

cak i da ti sve kaze ali sve o sebi ako ga ne znas,neces znati sta se krije iza te zatvorenosti u sebe.
to je nemoguce otkriti ispod 30 god zajednice :)
ti si bas iskusna;)

- - - - - - - - - -

pa jel nisu?
kakav muškarac ne bi popustio? :dontunderstand:
da jesu..
jer mi ne mozemo da udarimo zenu,pa kad nas odalami kolcem najebali smo :rotf:

ma da mi opali metak samo bi se nasmešio i umro :mrgreen:
hahaha,,,
koliko mi je poznato one ne rukuju pistoljima..msm vatrenim oruzijem :mrgreen:
samo kolju..nije bas do smejanja nesto..jos ako je noz tup.e jbg :lol:

- - - - - - - - - -

to se moze spoznati odmah ili nikad

ako nekog ne upoznas odmah veruj mi da to i nikad neces

iskusna? u cemu hero?
po pisanju..u zivotu opsirno sam mslio.:)

Back