Treba mi jedan savet pa bih zamolila da mi date vase misljenje. Trenutno zivim u Sloveniji, iz Srbije sam se preselila pre dve godine i zelela bih da se vratim nazad jer se jednostavno nisam navikla na njihov sistem. Posto sam trenutno u srednjoj skoli to bi znacilo da moram da polazem razliku predmeta, ali to je najmanja stvar. Trenutno se dvoumim da li da se vratim ili ne. Ako bi ostala ovde posle skole imala bih posao, vidjala ljude iz Slovenije i Srbije i kako bi rekla definitivno vise novca nego u Srbiji. Ali u Srbiji su mi svi i prijatelji i porodica i tamo mi je lepse mali milion puta. Ovde imam par drugarica u skoli i to je to, takodje ovde ne izlaze nigde pa sam po ceo dan kuci. Znam da su prijatelji i sve to prolazno ali ja ne mogu ovako vise. Muci me to sto bih u Srbiji imala manje novca, ali dobro nadje se to nekako, bitnije mi je to sto vise necu videti nikog iz Slovenije ali znam da ce posle mesec dana u Srbiji da mi bude lakse da zaboravim na njih. Trenutno ne znam sta zelim i ne znam da li je bolje poslusati srce i otici u Srbiju ili razum i ostati u Sloveniji pa sam odlucila da pitam vas, koji imate vise iskustva u zivotu. Zamolila bih vas da mi ostavite vase misljenje, cenim svacije podjednako. Hvala ????