Dobro veče Srbijo

Dno dno DNO..kad sam je video onako da glumata kao gleda u pod ozbiljno..kao postavlja neko pitanje koje pogadja..kao nije bas prijatno..shkakljivo..kompromitujuce..pa kao glumata osecajnost a zapravo samo joj zinulo dupe za rejting..DNO

Ja sam oduševljen i emisijom i Jelenom Baćić Alimpić.... Prijatno iznenađen, posle "emisija" poput Bravo šou i sl.
prvi put da cujem da se ovaj pekinezer i neka njena emisija dopadaju nekome.zena je novokomponovana novinarka/voditeljka,i to je jasno ko dan sta to znaci.
na stranu to na sta zena lici onako izoperisana i izvitoperena u licu,i sve su izgleda isle kod istog plasticara (ona,ceca,brunclikova,sani armani i karamela).

otuzno je gledati ih,a jos otuznije slusati ih

Emisija nista zahtevana, nista ozbiljna ( mada se trudi da dovede kao ozbiljnije goste ) a pitanja niska, ponizavajuca, plitka... Uzas na sta je TV novinarstvo spalo danas, uzas!

Tacno je gledam ko sto kaze jedan predhodno, udara ljude gde su najslabiji i sve iscekuje sto emotivniju reakciju od sagovornika, da se rasplace, pobesni - bilo sta samo da se o njenoj emisiji prica sutra... Rejting, rejting.

Gramzivost i pohlepa - najrdje ljudske osobine, danas su u egzaltaciji kod mase ljudi. Grozno.

Joj :zcepanje: i meni su Sani Armani i Karamela ko brat i sestra dvojajcani bliznaci. Ja sam se uvek pitala kako su ih pogodili tako kao da su im face stavili u jedan te isti kalup, pa izvadili posle nekog vremena i osta tako faca ista, ista. :lol:

A i Alimpicka stvarno pretera sa tim operacijama sva se izvestacila, stvarno ona usta na onako malecnu facu - boze sacuvaj. Koji je to hirurg radio, sto je nije posavetovao, il odbio da to odradi, postoji valjda neka etika, u svakom poslu postoji.

prvi put da cujem da se ovaj pekinezer i neka njena emisija dopadaju nekome.zena je novokomponovana novinarka/voditeljka,i to je jasno ko dan sta to znaci.
na stranu to na sta zena lici onako izoperisana i izvitoperena u licu,i sve su izgleda isle kod istog plasticara (ona,ceca,brunclikova,sani armani i karamela).

otuzno je gledati ih,a jos otuznije slusati ih

:zcepanje: gde se seti pekinezer :zcepanje:? Vidiš kako avatar lako i istinito progovara. Ne gledam emisiju, ranije sam neke gledale uglavnom ako su mi bili zanimljivi gosti, trpela sam nju zbog njih...s teškom mukom. Ne odgovara mi njen način vodjenja emisije. Al žena pisac :eek:!? Šta li je smislila sledeće :dash:?

Back