Dobro sam prošla...?

ajao tek cu tad da kukam : )))))

- - - - - - - - - -

znaci da poludim sad dok jos mogu. mada mislim da vise ne bih mogla lepo
:eek:

- - - - - - - - - -

a ebe mi se, klimaks ko klimaks. promasila sam zivot ionako
pa jeste ne mogu sad i da se nerviram zbog toga i necu. imam dovoljnotema da se nerviram i necu da shirim

Da li je vaš život bio turbulentan, ispunjem padovima i uzdizanjma, promenama i zrenjem ili mirna reka s predvidivim tokom ili zacrtanim idejama od kojih niste odstupali? Jel vam žao što niste živeli luđe i hrabrije ili pak što ste se previše dali životu i preterivali? :confused:

Bilo je padova i dizanja.
A i sokova.....
Lepi periodi su smenjivali one dosadne i ponekad teske...mirne, li i mucne.
Uvek sam imala svoje ciljeve, kojih sam se do kraja drzala.

Poslednja izmena:
Da li je vaš život bio turbulentan, ispunjem padovima i uzdizanjma, promenama i zrenjem ili mirna reka s predvidivim tokom ili zacrtanim idejama od kojih niste odstupali? Jel vam žao što niste živeli luđe i hrabrije ili pak što ste se previše dali životu i preterivali? :confused:
Ja sam od onih tipova koji vole utabane staze i neki red u zivotu, pa i dosadu zbog predvidljivosti, uzbudjenja mi je sasvim dovoljno i u takvoj svakodnevnici. Ali na drugoj strani imala sam i drasticna izletanja sa koloseka, veliki otpor autoritetima i nametnutim modelima, pa sam se znala da zalutam u situacije u kojima ne bih nikad verovala da se mogu naci. I redovno se kajem i nerviram, i za jednu i za drugu krajnost.

Ja sam od onih tipova koji vole utabane staze i neki red u zivotu, pa i dosadu zbog predvidljivosti, uzbudjenja mi je sasvim dovoljno i u takvoj svakodnevnici. Ali na drugoj strani imala sam i drasticna izletanja sa koloseka, veliki otpor autoritetima i nametnutim modelima, pa sam se znala da zalutam u situacije u kojima ne bih nikad verovala da se mogu naci. I redovno se kajem i nerviram, i za jednu i za drugu krajnost.
Ovo boldovano je moja životna priča. Uvek sam sve radila kontra i uvek je bilo "E baš neću", a znalo je da bude "E sad neću ni kako ja hoću". Inače sam ovako mirna, ne bi čovek nikad rek'o. :cool:

Back