DOBRO JUTRO NERADNICI

• Začetnik teme Začetnik teme guda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
HeBePoBaTaH_:

Kako da izračunam "zakidanje"?
Ne radim u fabrici.
E, da - sujeveran sam ( ne u pravom smislu, ali imam male rituale, više kao igra ). Nego, zašto bih pljuvao crne mačke? :lol: :wink:

Pa pomnozi minutazu tj. satnicu Krste sa satnicom svoje plate i eto - dobijesh koliko zakidash... A josh imash i bonus zakidanje u slucaju da ne uradish neki posao ili da ga ne uradish na vreme... tu dodaj gubitak :D

Ma ko ti kaze da pljujesh machke? Ma pljujesh po ulici, a vadish se da ti je macka presla put... :D :D :D :D :D

guda:
?:
ja:
guda:
Koliko kinte zakidate poslodavcu kad zbrojite krstu? Jeste li sujeverni? Pljujete li tri puta kad vam crna macka predje put? Volite li kad vas kenjalica sa grane zapljuje? Cistite li cipele svako jutro? Perete li zube mekom ili tvrdom cetkicom? Kupate li se tus gelom ili sapunom? Vezbate li ista osim kliktanja misem? Nosite li ranac ili torbu? Volite li paintball? Idete li na karting? Umete li da vozite motokultivator? Ko ide preko leta da kosi i vodu nosi? Jel neko nekad upao u svezu kravlju balegu?....
ne znam tacno, ali zakidam. jesam. ne. ne, a sta je kenjalica. ne. tvrdom. sapunom. da. ranac. ne. tvoje dupe. ne.
gudo pa ti si iz moshtanice to je bash lepo kad ces da nas vodish na farmu

Izgubljena Jagodice - tebe bi sreco prvo macke zapishkile, pa bi te onda neki musavi ciga obrao... Ne smem da te vodim, sve mi te neshto zao... :roll: mada i nisam u Maloj Moshtanici... ali vodila bih te - vidim imash silnu zelju... :roll: :roll:

a kada bi me to zapiskile i obrao
pa shta cu nisu mi planete naklonjene ko tebi lepa prasice.
pa da ocu na selo malo smorio ovaj beton da muzem krave hahaha kao..ma polako necu

guda:
Dobro jutro!

Ma zezam se i ja - a gde je tu amortizacija za namestaj i za koriscenje opreme u druge svrhe :wink: :D

Ne mogu da razmisljam - rano je... :lol:

gudo a shto pises po ovoj temi gde se pominje jagodica a imash i svoju mislim pishi ali zashto

ahahah promashila sam ali pisala si i dole
ok ok.
je l si preshla na ekoloshke

Back