Dobro došli

AntunTun:
ne znam ja nekako chim se pojavi neko ko zhivi u detroitu a ima 4c u avataru...zamishljam nekog ko se busa majkom srbijom te kao on ovo ono ludilo neko patriota...a u sushtini deca mu netje znati 5 rechi srpskog...i nekako mi to gadno sve mislim da su takvi likovi bezveze...nishta lichno jugalo...al tako nekako imam trip...a i ljudi koji neprestano mashu zastavama i ne zasluzhuju da imaju zastave...

Upravu si da imas zesci trip ;)

JUGGALO_BEAVIS:
Pozdrav KOWYNUXX :)

ha ha ha , nisam masina, ali neki ljudi i dalje ne veruju :)

Nisam admin,cak ni blizu, jos sam local op koji nema neke funkcije, tj ne mogu nista vazno da radim sa localop

KOWYNUXX, koji nickname koristis na chatu ? taj sto koristis na forumu?

najcheschtje (al ga napisah, jblmjk :lol:) sam pod nickom Kovi...taj mi je regovan...

nisam te zapazio da bilo shta progovarash, izuzev onog smaranja, pa sam se zato tripovao...a i nick ti je ljudski...:D

KOWYNUXX:
najcheschtje (al ga napisah, jblmjk :lol:) sam pod nickom Kovi...taj mi je regovan...

nisam te zapazio da bilo shta progovarash, izuzev onog smaranja, pa sam se zato tripovao...a i nick ti je ljudski...:D

Puno sam away, retko imam vremena da pricam na chatu. Vecinom pomazem ljudima kad im treba pomoc u vezi neceg :)

Inace provodim vreme na mojim kanalima #sarajevo i #milioner

a za ono smaranje, to ide automatski , hehe :)

e ljudi ..... treba mi pomoc , mozda cutra treba da idem tamo u sarajevo , ili visegrad , ebai ga , neznam , ali mi pasoš istekao , a ličnu jos nemam , oce li me zezat na granici ???

dvije male , jedna velika , šema iz kopača ;)

Ma ne tebi, brate...zna se kome, prepoznace se supcina sto sernda na forumu...
Inace haveru tebi poz i za granicu, neznam, nisam mesecima isao...
Ako si u srbiji, pitaj u obliznjem AMSJ...oni su ti ono, naj merodavniji...
Poz

Jeko ba moderator, pa kikova mankija krvatskog sa scene ???
E svaka ti Njegoseva bila jarane...
Aj vidi u podforumu naucne fantastike, ako kuliraza moderator nije izbrisao, moj mali ratic sa krvatinom...
poceo srti za teslu, pa da on meni oprasta za rat, pa Arkan ovo ono...

Back