dobro dosli u Sibenik

eremita:
Сељоберу један са празилуком из дупета... какве ја везе имам са Босном... никакве ... моја фамилија је пето колено Београђана. Наше порекло са свих страна ни једно не води у Босну... :confused: :confused: :confused:

ЈА САМО ИМАМ ВЕЗЕ СА СРПСТВОМ...
ojhahahaha..pa tvoja je familija pravo mutikulturnjacka,

Бошњаци се полако враћају својим Српским коренима...неки исламски фундеманталисти се и даље томе противе али верујем да ће се све више босанских(и санџачких) муслимана сматрати Србима како се мржња повлачи.

vispak:
koji ste vi konji,pa mene vrijedjate a ja sam samo prenio sta vase srpske novine pisu.sta sam htio postici s ovim,vidite koliko vas Latini vole,nevolimo vas ni mi Bosnjaci,ali kad ste mogli procitati da se ovako nesto desilo u bosnjackom blentitetu.

"Srbi u Krst Casni nediraju!"da, ali zato dirate u sve drugo sto je drugom sveto kao sto je i vama vas krst.srusili ste u Bosni hiljadu dzamija,varvari jedni,divljaci,stoko repata.

sta tu glumis nekog velikog baliju na forumu?mislis da si neki strasni islamski terorista koji moze da balavi ovde sta hoce? ti si obicna kukavica,kladim se da si obicni pacenik koji masturbira ispred monitora i okrece guzu svakom u zivotu (ne samo cicama u dzamiji),sreca sto svi muslimani nisu protuve kao ti

eremita:
Сељоберу један са празилуком из дупета... какве ја везе имам са Босном... никакве ... моја фамилија је пето колено Београђана. Наше порекло са свих страна ни једно не води у Босну... :confused: :confused: :confused:

ЈА САМО ИМАМ ВЕЗЕ СА СРПСТВОМ...
Rekoh ti, prošetaj malo do Vranja na isterivanje demona, da čisto upoznaš Srbiju i da doživiš pročišćenje :shock: :lol:

ЦарДушан:
Бошњаци се полако враћају својим Српским коренима...неки исламски фундеманталисти се и даље томе противе али верујем да ће се све више босанских(и санџачких) муслимана сматрати Србима како се мржња повлачи.

i kako budu sa vremenom shvatili da su izmanipulirani i borili se za ko zna čije više ciljeve, koji nemaju veze sa stvaranjem nekakve BiH Federacije sa konstitutivnim muslimanima....

ЗА АНАЛИТИЧАРА

Ја небих улазио у расправе чији "свећеници" злостављају децу.
У САД пљуште тужбе, а у хрватској у дому БРЕЗОВИЦА злостављали сте и малолетну децу смрадови латински

analiticar:
Rekoh ti, prošetaj malo do Vranja na isterivanje demona, da čisto upoznaš Srbiju i da doživiš pročišćenje :shock: :lol:

Овај пост само говори нешто о Теби - тј. то је Твоје виђење као јадног удбаша задуженог да блати и каља све што је српско и православно и национално... у жалосној нади да ће СРБИ НА ТАЈ НАЧИН БИТИ ПРИВЕДЕНИ ХИТЛЕРОВСКОЈ ПАПСКО-ВАТИКАНСКОЈ "УДРУЖБИ"... Срби све те фазоне већ знају напамет... јер то је школа Броза и његових следбеника, све је то већ виђено...

... што год више пљујеш по српским светитељима, по вери Православној, по српству - све мање имате шансе фурде унијатске... Срби кажу:
ВЕРУЈЕМ У БОГА И У СРПСТВО...

Back