Dobrim ribama je sve u zivotu lakse....

• Začetnik teme Začetnik teme Aleksej_BASO
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Treba znati iskoristiti ono sto posjedujete.
Meni nista ne fali sto se tice fizickog izgleda, monogo mi ljudi govori da sam lijepa, ali ja to nizasta ne koristim niti razmisljam na taj nacin.
I nije lako kad ti se nakace pojedini zato sto misle da imas dobro dupe, i kad je to ono sto ih fascinira.
Ljepota ce da prodje, klise, ali istinit.

Meni nista ne fali sto se tice fizickog izgleda, monogo mi ljudi govori da sam lijepa, ali ja to nizasta ne koristim niti razmisljam na taj nacin.
I nije lako kad ti se nakace pojedini zato sto misle da imas dobro dupe, i kad je to ono sto ih fascinira.

Aj' sad blago meni, lepo pruži sliku tamo gore na fotkama forumaša...
:lol: :ok:

Ја бих нешто о теми, ако може.
Наравно да је лакше, бити добра риба, него просечна, или далеко било ружна, о екстра рибама, да и не
говоримо, само није довољна празна лепота без суштине, без интелигенције и емоција.
Ако се све наведено потрефи у једној особи, њој не гине и срећа и успех.
И обрнуто, може да буде феноменалан студент, да заврши медицину (помињем медицину, јер је то факс,
баш онако за оне који знају добро да загреју столицу), да буде одлична докторка, али ако је ружна, тешко
да ће се остварити на личном плану, који је у принципу женама, или барем већини жена, далеко битнији од
каријере.

Poslednja izmena:

dok ne vidimo,ne verujemo:lol::lol::lol:

Mislim da tu nema pravila.Mislim da je kod cura ipak najvaznije da imaju harizmu i samopouzdanje..a ponekad ni to..Jednostavno nema pravila.Svako gradi svoj put onako kako njemu odgovara i snalazi se kako moze.Mozda lepe cure privlace vise paznje ali to nije uvek prijatno i pozeljno.Zamislite samo taj osecaj da vas neko npr zaposli iz razloga sto ste dobra riba..I sta onda?Pri tom da vas sexualno uznemirava, ucenjuje..Da ne pominjem i to koliko se zene osecaju prazno kad muskarci u njima vide samo meso i telo a ne licnost..
Volim svoj izgled..Ne bih promenila nista na sebi.Uzivam ziveti u svom telu..ali ne mogu da kazem da sam srecnija zbog toga i snalazljiva.Nisam upecala dobrog frajera koji me drzi kao malo vode na dlanu.Osecam se prazno i beskorisno a najmanje voljeno.

Back