Halix
Elita
- Poruka
- 16.204
Može li neko da mi kaže koji vremenski period obuhvataju knjige VREME ZLA?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Retko nekvalitetna rechenica.
CIja?
Zasto ne citiras post na koji odgovaras?
CIja?
Zasto ne citiras post na koji odgovaras?
A i šta znači to nekvalitetna rečenica? Netačna, gramatički neispravna ili stilski neprimjerena?
Mislim da kolega misli na Cosicevu recenicu, odnosno stil. Ja to nisam primetio, jeste da se ne izdvaja stilom kao Andric ili Isidora Sekulic, medjutim ima i groznijih. Dobro, ja te lose ili dobre stilove primetim samo ako mi bodu oci kroz celo delo.Ma koja recenica? Cija?
Ma koja recenica? Cija?
Mislim da kolega misli na Cosicevu recenicu, odnosno stil. Ja to nisam primetio, jeste da se ne izdvaja stilom kao Andric ili Isidora Sekulic, medjutim ima i groznijih. Dobro, ja te lose ili dobre stilove primetim samo ako mi bodu oci kroz celo delo.
Pa, na temi o dobrici cosicu normalno da mislim na suzanu mancic
Ja ne znam ko je ta mancic. Usput, uopste ne mislim da si duhovit.Pa, na temi o dobrici cosicu normalno da mislim na suzanu mancic
Mislim da kolega misli na Cosicevu recenicu, odnosno stil. Ja to nisam primetio, jeste da se ne izdvaja stilom kao Andric ili Isidora Sekulic, medjutim ima i groznijih. Dobro, ja te lose ili dobre stilove primetim samo ako mi bodu oci kroz celo delo.
Pitanje stila je uvijek dvojbeno. Iako postoje stručne analize funkcionalne stilistike,
ipak je činjenica da stil "vrijedi" koliko služi svrsi.
Iako nisam neki ljubitelj DC-a, koliko se sjećam još iz njegovih partizanskih
dana (Daleko je sunce), on je dobar pisac.
Ima i velikih, najvećih pisaca koji nisu baš stilski vrhunci-n.pr. Dostojevski.
Ja ne znam ko je ta mancic. Usput, uopste ne mislim da si duhovit.
Stavljajuci Cosica i Dostojevskog u istu rechenicu samo si se diskvalifikovao za bilo kakvu raspravu u ovom smislu.
Nije stavljao u istu recenicu, samo je pomenuo Dostojevskog i njegov nesavrsen stil.
Inace, on je tata mata za knjige i jezik.
tema nije dostojevski a stavio ga je kao primer poredjenja
to je ko da poredimo tebe i evu grin po izgledu recimo
taj nivo gluposti
Ljudi,hvala vam na ovim iscrpnim odgovorima.
Ali ne opisuje valjda Ćosić u knjigama ''Vreme zla'' staljinovu Rusiju?
Valjda se radnja dešava u Srbiji?