moonja..
Buduća legenda
- Poruka
- 32.928
Ludilo, još cveta paprika, a novembar će, a paradajza na tonu. Sve zaraslo, al ne da se lol..
Je l neko ovde, da malo popričamo ....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I kod mene se sve obnovilo. Tikvice i paprike cvetaju ko lude. Prijalo im je ono maloLudilo, još cveta paprika, a novembar će, a paradajza na tonu. Sve zaraslo, al ne da se lol..
Jeo sam danas paradajz iz bašte, danas i ubran, a pre neki dan patlidžan salatu : )I kod mene se sve obnovilo. Tikvice i paprike cvetaju ko lude. Prijalo im je ono malo
kiše pred kraj leta, a sada već ima i puno rose.
Da, dobio sam baš takvo pojašnjenje, da sazreva postepeno i da bude na papiru raspoređen. Znači, rešeno : )Za zeleni paradaiz nisam sigurna da li sme da bude na suncu. Ja sam ga čuvala
u podrumu u gajbicama i tako je sazrevao.
E, jesi ćitala da ima neki salinijum...ne zove se tako, uglavnom, nešto što nije baš najzdraviije i zbog čega zeleni paradajz treba konzumirati i u turšiji umereno.Ja sam moje potrpala u turšiju i naseckala u šarenu salatu. Sad će
šipak da sazrevaju.Celo leto ništa i sad sve poludelo u bašti.
Turšija može da se doda i u čorbu. Jednom sam to jela u nekom seluĆe probamo : )