Dobri poslovi s računalom

Marinn

Obećava
Poruka
54
Neznam jesam li stvavio na dobro mjesto,nisam htio baš na gospodarstvo,više među stručnije ljude.

Znači,zanima me (tj. mene i frenda) neki dodatni job uz posao-nešto tipa freelancing i sl.

naravno,nemamo neke love niti možda mogućnosti odmah ulagati,niti nam je cilj okrenuti odmah neku veliku lovu,ali ugodno s korisnim.

znanje na računalu nam je osrednje s željom za više:D

pošto smo strojari imamo nekog znanja za rad u 2D i 3D programima (iako je tu fora da za ozbiljnije djelovanje da osnujemo d.o.o. treba i licenca koja isto nije prejeftina).

naravno,spremni smo na nešto drugo,web development,izrada web stranica...

samo programiranja,nisam baš siguran jer mislim da ima dosta jezika,biti jako dobar za nešto pogoditi i sl.

vaši savjeti?

znači nešto da uz trud,pamet:D i računalo možemo nešto napraviti.

planiramo nešto i s 3d printerom,ali tu još istražujemo teren.

hvala unaprijed.

Na pogresno mesto si, pogledaj teme o biznis, web dizajn bez programiranja zaboravi, ako imate diplome,
pošto smo strojari imamo nekog znanja za rad u 2D i 3D programima da od ovoga nemozete ziveti nerazumem,
predpostavljam da vam engleski ide dobro, mozda malo nemacki.... buducnost vam zapad,

pa znaš kako...

dizajn sajtova tipa nadješ glavu od moda pa staviš na golu žensku je out
svaki klinja to zna da uradi

onda imaš one nazovi "menadžerske sajtove" gde će pukneš

a imaš brate i ono kao odeš do kladže pa izvadiš karticu pa uplatiš avansno na licu mesta
odeš na komp pa se zajebavaš sa opkladama, tombolama...
i ovde možeš pukneš ali bar možeš i da dobiješ

Na pogresno mesto si, pogledaj teme o biznis, web dizajn bez programiranja zaboravi, ako imate diplome,
pošto smo strojari imamo nekog znanja za rad u 2D i 3D programima da od ovoga nemozete ziveti nerazumem,
predpostavljam da vam engleski ide dobro, mozda malo nemacki.... buducnost vam zapad,

Aha,to modovi eventualno mogu prebaciti.

Misliš na odlazak van?

jbg,ne bi htio odmah bježati :D

ja sam mlad,završio tek 3. godine,viša škola,bakalar po bolonji...

i sam sam gledao za cnc za naučiti pošto vjerujem da ima posla tamo za to.

ti isto inženjer ili?

znam da je bolje,ali opet malo gledajući nije ni tamo sve bajno...

a i nikako krenuti s njemačkim,treba i njega pristojno naučiti.

Nažalost,više je ono-razmišljanje srcem,a ne razumom.

Osobno u hrvatskoj nemam ništa,nikakvog naslijeđa,potpore-tako da nemam što izgubiti.

No opet,nastojim biti optimista (od pesimizma nema ništa) pa gledam da nešto ipak stvorim ovdje.

Znam to nije lako,ali opet,nekako mislim da ni vani-pogotovo meni kao 1.generaciji neće biti lagano,puno je tu prilagodbe,nova okolina...

jbg,očito nisam ni svjestan u kojoj sam nezgodnoj poziciji.

ma nebrini da ti znas koliko nas ima ovamo :) jesu nam rasturili yugu,
al zato ovamo stvaramo novu :mrgreen: narod se druzi i niko nepostavlja pitanje ko si i sta si,
jedino svaburija malo natezu stranac ovo stranac ono, al ko ih hebe svabice im ko lebac :)
bez zezanja preporucujem ti jer mozes dobro da se obrazujes ima dobre mogucnosti, pogotovo za mladje, nazad mozes uvek i nemas sta izgubiti,
ako budes se odlucio javi na pp mogu ti sibnem nekoliko adresa za posao, i sve najbolje.

Back