Neznam jesam li stvavio na dobro mjesto,nisam htio baš na gospodarstvo,više među stručnije ljude.
Znači,zanima me (tj. mene i frenda) neki dodatni job uz posao-nešto tipa freelancing i sl.
naravno,nemamo neke love niti možda mogućnosti odmah ulagati,niti nam je cilj okrenuti odmah neku veliku lovu,ali ugodno s korisnim.
znanje na računalu nam je osrednje s željom za više
pošto smo strojari imamo nekog znanja za rad u 2D i 3D programima (iako je tu fora da za ozbiljnije djelovanje da osnujemo d.o.o. treba i licenca koja isto nije prejeftina).
naravno,spremni smo na nešto drugo,web development,izrada web stranica...
samo programiranja,nisam baš siguran jer mislim da ima dosta jezika,biti jako dobar za nešto pogoditi i sl.
vaši savjeti?
znači nešto da uz trud,pamet
i računalo možemo nešto napraviti.
planiramo nešto i s 3d printerom,ali tu još istražujemo teren.
hvala unaprijed.
Znači,zanima me (tj. mene i frenda) neki dodatni job uz posao-nešto tipa freelancing i sl.
naravno,nemamo neke love niti možda mogućnosti odmah ulagati,niti nam je cilj okrenuti odmah neku veliku lovu,ali ugodno s korisnim.
znanje na računalu nam je osrednje s željom za više

pošto smo strojari imamo nekog znanja za rad u 2D i 3D programima (iako je tu fora da za ozbiljnije djelovanje da osnujemo d.o.o. treba i licenca koja isto nije prejeftina).
naravno,spremni smo na nešto drugo,web development,izrada web stranica...
samo programiranja,nisam baš siguran jer mislim da ima dosta jezika,biti jako dobar za nešto pogoditi i sl.
vaši savjeti?
znači nešto da uz trud,pamet

planiramo nešto i s 3d printerom,ali tu još istražujemo teren.
hvala unaprijed.