Dobri glumci u uzasnim ulogama/filmovima..

• Začetnik teme Začetnik teme Derer
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kristofer Voken je šampion - on je čovek koji nikada ne kaže NE. Ali ne mogu da se setim imena filmova - ti koji su loši su toliko loši da nisam ni naslov zapamtila. (U jednom intervjuu izjavio da je glumac, i da je njegov posao da glumi, a ne da odbija uloge)

I Morgan Frimen je u sličnom fazonu. Sećam se još iz vremena kada sam išla u video klub koliko puta sam nadrljala jer sam uzela neki film sa Vokenom/Frimenom, a ono neka tezga, i smor od filma.

Bred Pit u

220px-Mr_and_mrs_smith_poster.jpg

Kristofer Voken je šampion - on je čovek koji nikada ne kaže NE. Ali ne mogu da se setim imena filmova - ti koji su loši su toliko loši da nisam ni naslov zapamtila. (U jednom intervjuu izjavio da je glumac, i da je njegov posao da glumi, a ne da odbija uloge)

U jednom intervjuu je izjavio sledeće: "Imam porodicu, ali nemam dece. Nemam hobi. Ne volim da putujem jer je to povezano sa mojim poslom. Ono što stvarno volim je da radim."

I Morgan Frimen je u sličnom fazonu. Sećam se još iz vremena kada sam išla u video klub koliko puta sam nadrljala jer sam uzela neki film sa Vokenom/Frimenom, a ono neka tezga, i smor od filma.

evo jednog... film i nije toliko los... dok ne dodje do potpunog raspada sistema u poslednjih pola sata filma...

Back