DOBRI FRAJERI SETAJU RUZNE DEVOJKE?!

• Začetnik teme Začetnik teme jo@n@
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
d4ch4:
Samo obratite paznju na podebljan deo...

PS. Sasha85 ....nemoj da se ljutish)

Taman posla....
Ovako... Kad sam rekla chat... Mislila sam na stranice i stranice koje ispisu ona i Mario.. Ili nebitno,neko drugi... Ali,na svakoj temi je naravno dozvoljeno vrlo malo kretanja....
Ti mene nema potrebe da upozoravas,dobro ja to znam...
Vidis da sam prestala da odgovoram...

Sasha85:
d4ch4:

Taman posla....
Ovako... Kad sam rekla chat... Mislila sam na stranice i stranice koje ispisu ona i Mario.. Ili nebitno,neko drugi... Ali,na svakoj temi je naravno dozvoljeno vrlo malo kretanja....
da li? :roll:

Sasha85:
d4ch4:

Taman posla....
Ovako... Kad sam rekla chat... Mislila sam na stranice i stranice koje ispisu ona i Mario.. Ili nebitno,neko drugi... Ali,na svakoj temi je naravno dozvoljeno malo skretanja.... Inace bi svaki forum postao besmislen...
zbunila si se? :roll:

mario80:
delphin:
mario80:
DejanNs:
Evo vam iskrenog odgovora. Dobri frajeri setaju ruzne devojke zato sto su se sigurno opekli na vama (lepim devojkama), jer da bi se vi osvojile treba dosta vremena. Posto ste lepe vama prilaze svakakvi frajeri pa ste jako izbirljive za razliku od "ruznih" devojaka koje nemaju tolko iskustva nego iskoriste prvu priliku koja im se ukaze :D . Ali nakon nekog vremena i dobrim frajerima dosade lepe devojke nakon tolko odbijanja pa kazu "Bolje ista nego nista", i nije im bitan izgled nego da budu sa bilo kojom devojkom :D . Da ste manje izbirljive i vi bi imale lepe frajere . Srecno 8)
"vama" ? " nama" ? pa ovde na forumu nikada nije bilo jedne dobre ribe...to se one zaebavaju ...
:evil: :evil: :evil:
cast izuzecima...pogledaj moj profil...turio sam novu slikicu... 8)

slikica ti je katastrofica

miss:
mario80:
delphin:
mario80:
DejanNs:
Evo vam iskrenog odgovora. Dobri frajeri setaju ruzne devojke zato sto su se sigurno opekli na vama (lepim devojkama), jer da bi se vi osvojile treba dosta vremena. Posto ste lepe vama prilaze svakakvi frajeri pa ste jako izbirljive za razliku od "ruznih" devojaka koje nemaju tolko iskustva nego iskoriste prvu priliku koja im se ukaze :D . Ali nakon nekog vremena i dobrim frajerima dosade lepe devojke nakon tolko odbijanja pa kazu "Bolje ista nego nista", i nije im bitan izgled nego da budu sa bilo kojom devojkom :D . Da ste manje izbirljive i vi bi imale lepe frajere . Srecno 8)
"vama" ? " nama" ? pa ovde na forumu nikada nije bilo jedne dobre ribe...to se one zaebavaju ...
:evil: :evil: :evil:
cast izuzecima...pogledaj moj profil...turio sam novu slikicu... 8)

slikica ti je katastrofica
mala, nemoj da te pojedem pa da sutra nestignes na vreme u skolicu... 8)

Back