Dobra žena...

U krevetu.
Znate li žene i imate li iskustva s ženama :per:
koje se onako javno, deklarativno i punokrvno izjašnjavaju da su ženske dobre u krevetu
same za sebe.
Znači šta znači taj fazon - ja sam živa vatra u krevetu?
Samopouzdanje? Egobildnig? Samohvala? Kurrveraj?
Ono vaše stručno viđenje i neposredno istustvo...

Price o seksu su sastavni deo svakodnevnih shala sa drustvom, i tu se ne pravi razlika kada su polovi u pitanju, a i inace - mrsna prica kad je u pitanju zenski narator mi je uvek bila zanimljiva, cak me i pali takva vrsta pripovedanja. Ne kazem da sam takve storije proveravao, nisam ispitivao njihovu verodostojnost. :rumenko: Cutim i verujem im. :rumenko:

:)

moja iskustva su vise takva, kad pocne samo da prica kako je ziva vatra ili kako zna izvrsno da pusi a nema nesto detaljnije
onda to znaci da se fali i da hoce samo da mi probudi mastu da bi bio sa njom

inace zene koje to na neki drugi nacin meni pricaju a znam da ocenim dal prica price ili je takva mahom su i dobre u krevetu

ja uvek kazem, ima zene gde imas osecaj da je samo za to rodjena

ima i one suptilne koje ne odaju previse o sebi i ne hvale se, e one su cesto vatra u krevetu

U krevetu.
koje se onako javno, deklarativno i punokrvno izjašnjavaju da su ženske dobre u krevetu
same za sebe.

Ona koja je submisivna i ispunjava sve želje muškarcu.

A za ove što se hvale, pas koji laje, ne ujeda, bilo, i biće.

U krevetu.
same za sebe.

ne znam za druge
ali ja sam taj kompliment pocela da dobijam tek i jedino onda kad sam izistinski pocela da uzivam u krevetu
znaci onda kad se vise nisam ustezala, kao ovo ono, nego lepo uzmem i pokazem sve sto hocu
nekako sma se predavala bez zadrske
valjda to muskarcima imponuje ili im se svidja, sta znam
tehnike i slicna sranja mogu da se zaborave, sem ako nisi profi
tehnika je bitnija muskarcima za zensko uzivanje, kod nas mislim da je bitnije nesto drugo da bi bile okarakterisane kao dobre u krevetu
btw, ova tema treba da ide na pdf L&S
da ne kvarimo fine zene
ako ih ima ovde

Back