Добра стара времена :)

http://en.wikipedia.org/wiki/Janosik_(TV_series)

gde se toga seti :D
a bila je i jedna rumunska,neće mozak da se uključi nikako :roll:

Eto, sadržaja se ne sećam bila sam klinka ali mi je pesmica ostala... Za rumunsku nemam pojma... Znam samo da sam bila u šoku kada pre 10-tak godina odgledala jednu epizodu Sandokana... :rotf: Znam da su sve žene, pa i moja baka znale ko je Kabir Bedi... :heart2:

bile žene željne sveta,imali smo samo Batu Valtera,Smokija i Paju i Čkalju,a oni baš i nisu neki upečatljivi,da se uzdiše za njima,je'l da. :D
Mada,priznajem,da i nismo toliko čekali za nove filmove,a imali smo i gomilu bioskopa za razliku od danas.Skoro svaka opština je imala
po jedan.FEST je bio vrhunska manifestacija,dolazile su prave zvezde,made in holivud :D

p.s. pesmice se u stvari ne sećam,mislim da nisam igrala lastiš u to vreme,prerasla.:rotf:

Da li u Domu kulture sve sa hlađenjem projektora 1 - 2 puta? :lol:

Lik koji je jedno vreme pustao filmove u poslednjem seoskom bioskopu je to radio zato sto je bio primoran, naime bio je primljen da kelnerise u kafani uz bioskop, pa posto je gazda procenio da je premalo angazovan, jer gostiju nije bilo dovoljno, odredio mu je da pored kelnera bude i "Djenka", prethodni "Djenka" je napustio firmu, tacnije utekao zbog gazdine skrtosti...

Back