Dobra stara jednostavna-D,S ili N

Dupe,sise ili noge?

• Ukupno glasova
    33
  • Anketa je zatvorena .
dojke(sise): izvajane, okrugle, sa nakrucenom bradavicom one koje su taman za jednu mushku shaku da ih onako stegne i mesha....

guza je preteca konkurencija ali je ipak na drugom mestu

Mada mislim da u toku seksualnog china guza preovladava nad sisama....

teshko se odluchiti...

a kod mushkarca: mr.dzonson je na prvom mestu
dobra izvajana ledja sa onom linijom koja je blago urezana na sredini

cvrsta sportska guza
shake
stomacic onako treniran ali sa malo salca e to mi je slatko :)

allice:
dojke(sise): izvajane, okrugle, sa nakrucenom bradavicom one koje su taman za jednu mushku shaku da ih onako stegne i mesha....

guza je preteca konkurencija ali je ipak na drugom mestu

Mada mislim da u toku seksualnog china guza preovladava nad sisama....

teshko se odluchiti...

a kod mushkarca: mr.dzonson je na prvom mestu
dobra izvajana ledja sa onom linijom koja je blago urezana na sredini

cvrsta sportska guza
shake
stomacic onako treniran ali sa malo salca e to mi je slatko :)

како ово мислиш тита ти...не може сало и тренинг

С..то ми је некако симбол женствености...велике, једре, са накоченим б...
...џаба....гледао скоро неке слике...кажем добре рибе су та, та и та...испоставило се да све имају С за медаљу...ма несвесно...шта да се ради...:lol: ...а и кад сам био мали...како ме која тета ухвати...ја одмах...ћап за С :lol:...
...е сад...ако је овако као тенкић или има много опуштене...онда џаба...
...и није то све...мене јако пали женствен прелаз од струка ка гузи...онда лепо извајан стомачић, прелази ка куковима, препонама...као створено за грицкање и љубљење на све могуће начине...ултра секси...:D
...приметио сам и да ме чешће физички привуку мање девојке (значи ниже и лакше)...што опет није толико битно...може да буде јачи тип, има 185 и 70 кг...само да је то све лепо затегнуто...
...а што се Н и Д тиче...то некако у 80% случајева иде у комплету...или ваља или не...
...слатка фаца ме не привлачи сексуално...то ми је тотално други филинг...друга врста уживања...гледаш, мазиш, љубиш...уживаш...

allice:

...многооооо :lol:
...пази овако...99% типова диже одбојкашку лопту са земље једном руком...добар део диже и кошаркашку...
...једна једра петица...доста...:wink:

perfectwoman.jpg

Back