Lexa
Buduća legenda
- Poruka
- 30.368
Da postujemo slike golih osamdesetogodišnjakinja i smajlije koji povraćaju?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...ova je tema imala svoj cilj i ispunila ga je odavno...![]()
...shta je to shto dobru sisu odvaja od loshe...?
...godinama slusham razne priche, tipa " uh shto ima dobru sisu " ili sl. a kad pogledash ono oklembeshena vretja od 4.5 kg, sa bradavicom k'o ratkapna od fitje, pa shta tu ima dobro...?
...ja lichno preferiram male skladne sisice sa pristojnim, toplo nijansiranim i lepo oblikovanim bradavicama, i ne retko se zaljubljujem u iste, mada nisam gadljiv ni na malo vetje, ali nikako ogromne...
...e sad glavno pitanje, shta znachi kad nekome kazzesh " bash si sisa"...?![]()
Epitet "sisa" dobiju muskarci na koje ne mozes da se oslonis i koji bi te prodali za crtu kokaina.![]()
...rado bih ti odgovorijo, ali kad-tad tjesh morati da se suochish sa svojim demonima...![]()
[/B]e sad glavno pitanje, shta znachi kad nekome kazzesh " bash si sisa"...?![]()
...siso jedna...sisa nikako ne moze da bude losha, jer sem estetske, ima i druge funkcije
covek-sisa nikako ne moze biti dobar, a ljudi-sise nisu vredni komentara
zao mi je sto u nasem zargonu delovi zenskog tela sluze za opis nekih negativnih ljudskih pojava...show some respect!tkacio:
...jaaaaaoj, pa ti si nosetja...dete u meni voli sisu![]()
a ti sisu u zivotu video nisi..bar ne uzivo
...jaaaaaoj, pa ti si nosetja...![]()
...siso jedna...![]()
"Bako, mogu li da se igram sa tvojom sisom?"
"Može, sine, samo nemoj daleko!"