Dobra, pristupacna stolica za rad na racunaru.

MrNapokon

Supersonik
VIP
Poruka
69.797
Vreme je da uskoro menjam stolicu.
Gledam ove gejmerske, ne znam sta da mislim o njima. Deluju mi dosta kao hajp. Mada mogucnost za obaranje naslona i izvlacenje jastuka za noge deluje cool. Moze i da svetli u nraku, mada mi je najbitnija udobnost naravno.
Koja su vasa iskustva? Neka posebna marka? Pristupacne cene?

Pa realno, ne znam sta da biram. Sve to izgleda cool super hi fi, ali da li ce da se raspadne posle pola godine ili da mi ostavi cvoruge na lumbalnom. Giga super win jiskovi soping manije i ostalo.

Sta se tu u sutini gleda? Da su silikonski tockici? Ojacana struktura karbon fajberom?
Kažem ti nisam je našao. Na našem tržištu. Pogledaj na stranim sajtovima, sigurno je neko odradio revije istih, review...

https://www.tomsguide.com/best-picks/best-office-chairs

Previše razmišljamo i analiziramo, umesto da manje sedimo mi bismo više da sedimo...Kvalitetno je ipak kvalitetno kad sedimo. Fotelja....

You only have one butt, though, and if you are going to be working from home for a long time, it would be worth giving your behind a nice place to rest.

Da računaj i to sada i posle od sada...Posebno na težinu....Čvrsta je verovatno dobar izbor. Bitno je i da ih menjaš, da ne spavaš u njoj...

Ja beh 119kg pred koronu, sad sam 88kg.... :D a Beh i 75kg, mada to nekako mislim da je bio prošli život iako mi seta najveća....

Vreme je za novog Witchera, javi kad se smisliš.... Možda se i meni svidi....

Mada, još par elemenata treba da se sklopi da bih uzeo novu, ova se samo iscepala, sedim par sati u njoj, menjam krevet i stolicu, pošto ne radim za kompom, i posao mi pokretan terenski hvala bogu kao nekad dream job skoro hahahaha..... Jedino ne plaća isti gazda, mislim.... Niti sam 8-10 godina mladji...

Prosle godine kad sam krenuo da radim od kuce kad je krenula korona sam uzeo u jisku za 15-20k gejmersku stolicu, bila je snižena sa 30ak hiljada, i za sad me lepo sluzi, udobna je. Podesiva visina, podesivi nasloni za ruke, i moze da se spusta skoro do lezeceg polozaja. Pocela je malo da skripi kad se naslanjam, ali to ce podmazivanje resiti. Rekao bih da je dobra investicija, a ako je za manje para moguce naci ovako nesto, onda jos bolje. Par dana sam radio na obicnoj stolici, i krenula je kicma da me boli nenormalno, i da trne desna ruka

ja sam godinama imao problem sa kicmom. Klimava i mekana nikako. Samo cvrsta. Meni su najvise odgovarale
konferencijske sa 4 cvrste nozice od 6000 din, mada sam za kucu uzeo fensi od 250 evra :P

Ja ljude ne mogu godinama da ubedim da je ovo nešto najbolje što je izmišljeno.
Nije fora da ti SPAVAŠ u stolici, već da bude čvrsta kao što kažeš i da se redovno PROŠETA
pa i LEGNE NA POD, ako treba, zašto da ne. na 5-10min da se pršljenovi malo slegnu lepo...

1639861473951.png

Evo primer ležanja na podu....učite od boljih od sebe!

1639861529573.png

Prosle godine kad sam krenuo da radim od kuce kad je krenula korona sam uzeo u jisku za 15-20k gejmersku stolicu, bila je snižena sa 30ak hiljada, i za sad me lepo sluzi, udobna je. Podesiva visina, podesivi nasloni za ruke, i moze da se spusta skoro do lezeceg polozaja. Pocela je malo da skripi kad se naslanjam, ali to ce podmazivanje resiti. Rekao bih da je dobra investicija, a ako je za manje para moguce naci ovako nesto, onda jos bolje. Par dana sam radio na obicnoj stolici, i krenula je kicma da me boli nenormalno, i da trne desna ruka
Koji model je u pitanju?

Nije fora da ti SPAVAŠ u stolici, već da bude čvrsta kao što kažeš i da se redovno PROŠETA
pa i LEGNE NA POD, ako treba, zašto da ne. na 5-10min da se pršljenovi malo slegnu lepo...

Pogledajte prilog 1069410

Evo primer ležanja na podu....učite od boljih od sebe!

Pogledajte prilog 1069411
Znas kako, za kretanje je jedino resenje. Ali taj trend da je stolica tvrda ili da u opste ne sedis vec stojis nije u opste dobar. Na tvrdoj stolici si u ispravljenom, ali ukocenom polozaju. Plus sva tezina citavog kicmenog stuba ti pada na lumbalni deo i trticnu kost. Zato je dobro, ako vec provodis duze od 15 20 minuta da oboris stolicu, kako bi prebacio teziste i olaksao. Za stajanje tek da ne pricam. Kretanje je dobro, hodanje, ali stajanje u mestu nikako. Prosirene vene, opet teziste na noge i pete, ukocenost i td..

Poslednja izmena:
Koji model je u pitanju?

Znas kako, za kretanje je jedino resenje. Ali taj trend da je stolica tvrda ili da u opstr ne sedis vec stojis nije u opste dobar. Na tvrdoj stolici si u ispravljenom, ali ukocenom polozaju. Plus sva tezina citavog kicmenog stuba ti pada na lublani deo i trticnu kost. Zato je dobro, ako vec provodis dize od 15 20 minuta da oboris stolicu, kako bi prebacio teziste i olaksao. Za stajanje tek da ne pricam. Kretanje je dobro, hodanje, ali stajanje u mestu nikako. Prosirene vene, opet teziste na noge i pete, ukocenost i td..

па ове СИГМА школске канцеларијске лепо трпе наслањање, нисам ни ја то стајање, то ми је умоболно!
тј ммного ногоболно! ахахахаха
ја ове металне и волим јер се лепо наслониш на њих позади, тврде су, а коме не одговара толико су јефтине и да није нека штета новца...2006-е су биле 800.00 РСД у метроу! верово или не!

Meni su najvise odgovarale konferencijske sa 4 cvrste nozice od 6000 din
za posao i meni...izbacila one velike kozne vec 2x...

one klasicne za kacelariju su mi smece...

gejmerske...nemam ali planiram...
trajnost ne znam ko bi mogao da garantuje...
ono sto je meni bitno...podesiva visina - bitno zbog visine stola i visine osobe koja sedi
da se proba licno...na vise njih sam sedela i ne odgovara mi svaka
drzaci za ruke - da fino legnu na sto zbog dugog tipkanja
da je fleksibilna i cvrsta...u zanosu umem da skakucem po njoj...
a onda bas ako izvoljevam...da ima naslon i za noge...ukoliko mi dodje da gledam neki film preko kompa...

ova mi je klinackog dizajna...ali samo radi ilustracije...

110377775_60253e204c0ad2-654697651red.jpg
media.jpg27c4e880-690e-44e6-a915-36b3abb984c9-sm800x600Format

Pogledajte prilog 1069410

ovo je shit od stolice za racunar, pa dal gledo filmove, igro igrice il flertovo sa curama na onlyfans..sjediti eventualno 10 min, za nesto duze stradaju ledja..ja to neb preporucio ni pirocancima da kupe..

ovo je shit od stolice za racunar, pa dal gledo filmove, igro igrice il flertovo sa curama na onlyfans..sjediti eventualno 10 min, za nesto duze stradaju ledja..ja to neb preporucio ni pirocancima da kupe..

tebi da, meni njet!
težak sam i vrlo debeo i glomazan, ogroman sam u svakom pogledu, i sve NORMALNE Stolice odu u PM kad ja zalegnem na njih!

Nisam uspeo da pronadjem tu stolicu u ponudi, verovatno menjaju ponudu s vremena na vreme. Pogledacu sutra u specifikaciji model stolice

Pronašao sam specifikaciju, Jenslev je naziv tog modela. Nadjoh sliku na netu

Pogledajte prilog 1070012
Izgleda cool, mada prvi problem koji vidim je dizajn sedista auta za trkanje. Ti produzeci sa strana sica i naslona sluze da drze vozaca u krivini. Osim ako ne planiras neku ludu vozacku simulaciju, sta vec, to moze samo da zulja. Kapiram da ih prave takve da bi izgledale speedy. Koliko je to prakticno i udobno, jedino ako je veca pa lepo legnes u nju.

Back