Dobra predskazanja

ma brate kakvi su svi postali sablon prvo culo ti dovoljno za otpis vecine

Dobra ti je ova. Može da se spoji misao i sa onom temom o nolajfu

- - - - - - - - - -

neam paranormalne sposobnosti...
intuicija nula...
volo bi da mi epifiza blista al eto ne blista :/

Zato ti vadis revolver i pri tome nikome ne odgovaras :malav:

- - - - - - - - - -

Samo tako i nikako drugačije.
Npr neko bilduje tricepse, a neko fine radare intuicije.
Lepo se to uklapa i uopšte se ne kosi sa logikom, kako bi neki pomislili.

- - - - - - - - - -

+ nikakve veze nema sa sujeverjem.

Slažem se. Radari su dio socijalne inteligencije koja je u ovom kontekstu i intuicija i šesto čulo.

Po tom pitanju postoje neke dve vrste ljudi: oni koji se druže sa svakim ko im naiđe u životu, ne zameraju se nikome, svoje stavove oblikuju prema društvu, vodeći se onom "ko zna zašto će mi taj i taj trebati u životu", sistem druženja liči na metode trampe iz antičkog doba, lajk za poklon, kompliment za kafu, sex za posao, itd.

I oni koji se druže samo sa onima koji su slični njima ili koji ih inspirišu da budu bolji ljudi, uspešniji. Njima je mesto prebivališta kao neki hram, sveto mesto u koje su samo odabrani pozvani da pristupe. Imaju svoje stavove, jak karakter i neka svoja pravila života, kojih se ne odriču radi neke popularnosti.

Ima i onih koji lutaju između te dve grupacije, ali se na kraju priklone nekoj.

i sva sam ti iz druge grupe

Verujete li šestom čulu? Da li čitate signale koje odasilju drugi ukućani, partner, deca, prijatelji, stranci? Kakva vam je intuicija? Da li "vidite" iza događaja i promena u okolini?

Da. I to potpuno naopako, desi se uvek suprotno od onoga sto "vidim", znaci u mom slucaju se ne moze koristiti izraz nepogresiva intuicija nego pogresiva intuicija.
Svi ti signali koje ja primam su lako citljivi, mislim ne mora mi prici kuce lutalica i zapisati me na ulici da bih na osnovu toga protumacio da mi je zivot njesra, znam to i bez takvih signala. :zcool:

Da. I to potpuno naopako, desi se uvek suprotno od onoga sto "vidim", znaci u mom slucaju se ne moze koristiti izraz nepogresiva intuicija nego pogresiva intuicija.
Svi ti signali koje ja primam su lako citljivi, mislim ne mora mi prici kuce lutalica i zapisati me na ulici da bih na osnovu toga protumacio da mi je zivot njesra, znam to i bez takvih signala. :zcool:

ti Daco samo radi suprotno od tvoje intuicije...
ima ti se zivot okrene naopacke :kafa:

Eh, radio bih ja tako da nisam dosledan sebi, tvrdoglavo ne odstupam od tih "inicijalnih pobuda", po principu i corava koka jednom ubode zrno, pa cu i ja, i sta reci nego agonija se nastavlja, ne mogu protv sebe, pa to ti je, a znam da je pogresno. :))))

Verujete li šestom čulu? Da li čitate signale koje odasilju drugi ukućani, partner, deca, prijatelji, stranci? Kakva vam je intuicija? Da li "vidite" iza događaja i promena u okolini?

imam snove upozorenja
to je moje sesto culo
jedan san me je upozorio na opasnost i znala sam sta treba da uradim
samo sam povezala odlike ljudi sa licnostima iz sna i njihovim karakteristikama
i poklopili su se
likovi
100%
tako da sam izbegla jedan problem

imam intuiciju, ne vara me, ali joj dugo nisam verovala
sada sam pocela
taj san me je zaista spasao

taj san me je zaista spasao

mada ne volim da igram po drugom ritmu
to uopste ne prija
cak ni u mojim godinama
meni ne prija

ali nekad izgleda moras i da varas na kartama
ko zna zasto je to dobro

u voznji na primer jako pomaze intuicija
nekad ne vidis ni signal, ali imas intuiciju
e sad ne bih da komentarisem koga intuicija vara
nekad ce i prevariti sigurno, a nekad pomoci
ne znam pravila :lol:

Lagao bih ako bih rekao da mi se desavaju ta neka predskazanja.Moja intuicija se svodi na to da ponekad ubodem tiket u kladionici :lol:
I drago mi je zbog toga jer mi je sve to nekako sablasno.Jer ljudi obicno imaju predosecaj ili im intuicija govori da ce im se desiti nesto lose.Mnogo cesce nego da ce im se desiti nesto dobro.
A cuo sam od nekih ljudi,tacnije od par drugara,da im se cesto desava da nesto sanjaju i da im se to uskoro zaista desi.

Nisam sigurna da li je to intuicija ili nas nesto cuva. Ali verujem da se sve dogadja sa razlogom. I da nas cak i nesto trenutno lose sacuva od neceg goreg kasnije.
Najzanimljiviji mi je odnos s ljudima. Pojave se u nasem zivotu, damo jedni drugima sta treba, oni koji su nam namenjeni za stalno tu i ostanu, a ostali kada se istrosimo nestanu. Jeste li primetili da se sa nekim cesto vidjamo, druzimo, blizu zivimo ili posecujemo ista mesa... a kada se odnos iz nekog razloga prekine, prestanemo da se srecemo, cak ni slucajno? :)

Da,ovo je prilicno tacno.Cesto tako,kada neke svoje ljude na neki nacin odstranimo iz svojih zivota oni kao da jednostavno nestanu.

u subotu sedim u automobilu kod jata, tasmajdan. desno ispred mene red taxista,

prvi taxi je crvena dacija. prilazi mladic, ima neki cudan sal i nosi neku tablu ili karton i ulazi u kola, pozadi desno. skrecem pogled i mislio sam da je auto krenuo.

nepun minut kasnije pogledam - stoji crvena dacija i prilazi onaj isti maldic, nosi istu tablu, ima isti sal, ulazi na isto zadnje desno sediste, i auto odlazi

zgranuo sam se. rano je jutro, ne pijem kad vozim. heben li ga sta se desilo

u doba dok sam citao novine desavalo mi se da procitam vest, sasvim svezu, koju sam vec par dana ili nedelja, ranije procitao u tim istim novinama.

nisam bas obracao paznju tada, ali mi je ostalo u memoriji pamcenja

Back