Dobra osoba

A

Smatrate li da ste dobra osoba?
Recite bar jednu stav koja vas čini dobrom osobom?

B

Šta je za vas osnovni kvalitet dobre osobe?

I smatram i ne smatram. Dobra sam, uglavnom...ali znam biti i lenja, tmurna, i nikakva, i tad nisam dobra ni sebi ni nikome, nacepim nekog, zbog preterane osetljivosti i tako....
Cini me dobrom to sto cinim dobro, bez da ocekujem ista da mi se vrati. U nekom momentu sam prevazisla sebe, i dopao mi se osecaj. :) Ono kad skines svoje cizme i poklonis nekom.
A sta je mera za dobru osobu? Khm... Ne cini drugom sto ne zelis sebi?

A

B

A
Uh... Ovo je tesko reci za sebe. Ono sto sigurno znam je da nisam nikoga namerno i svesno povredila. Imala sam teske trenutke i sutuacije u kojima sam opet vise stitila druge nego sebe. Sada, da li je to dobrota ili junacenje... Ne znam.

B
Samo jedan da odaberem? Odsustvo zlobe.

A

B

Verujem samo u ljude, ovakve podele mi nešto ne prijaju. Mada daleko je više lošeg u čoveku nego dobrog i znam mnogo malo ljudi koji svoju zlobu u bilo kom obliku znaju da kontrolišu. Ne smatram sebe za dobru osobu, ne znam mnogo takvih, ali izgleda da su se svi sjatili na forumu pa i nemam prilike da ih upoznam. Imam neke kvalitete, ali imam i dosta mana koje su jako gadne i koje meni lično ne smetaju pa ih se ni ne rešavam. Eto.

Verujem samo u ljude, ovakve podele mi nešto ne prijaju. Mada daleko je više lošeg u čoveku nego dobrog i znam mnogo malo ljudi koji svoju zlobu u bilo kom obliku znaju da kontrolišu. Ne smatram sebe za dobru osobu, ne znam mnogo takvih, ali izgleda da su se svi sjatili na forumu pa i nemam prilike da ih upoznam. Imam neke kvalitete, ali imam i dosta mana koje su jako gadne i koje meni lično ne smetaju pa ih se ni ne rešavam. Eto.

Mnogo gadne a ne smetaju ti??? Hmmm...

Nisam klon. Brisala sam nalog i uvek sam imala samo jedan jedini nik koji je par puta iz dosade menjan u toku karijere duge skoro deset godina. Eto.

A sto ja obozavam vas koji "iz dosade" menjate nick, to tek ne mogu opisati. Cemu to? Bas da je dosada razlog, pa ko da ti to poveruje? Vidis kako ja guram...svi sve znaju, ali ne jebbem silu zivu...ja sam Pivce, jebbe mi se bas sta ko zna itd.

A sto ja obozavam vas koji "iz dosade" menjate nick, to tek ne mogu opisati. Cemu to? Bas da je dosada razlog, pa ko da ti to poveruje? Vidis kako ja guram...svi sve znaju, ali ne jebbem silu zivu...ja sam Pivce, jebbe mi se bas sta ko zna itd.

Ja kad sam došla na forum sam imala sesnast godinica tako da je taj bio debilan, drugi je bio produkt nemaštovitosti kao i treći. Onda pauza i sad sam se vratila nažalost.
Ma opasan, nema.

Ja kad sam došla na forum sam imala sesnast godinica tako da je taj bio debilan, drugi je bio produkt nemaštovitosti kao i treći. Onda pauza i sad sam se vratila nažalost.
Ma opasan, nema.

OpRasan sam, aham. :lol:
Ja bih morao ici malo odmoriti...ti si sad zenica, znas vec neke stvari i to... ovaj, mozemo popricati preko PP, ako zelis. Nemoj se pravdati. Nisi ti naivna... odoh da nunam zu neki Reggae...pa se vidimo malena. ;)

Nisam.

Osnovni kvalitete dobre osobe je da daje. Dobra osoba nije ona koja 'ne cini nista zlo', zato sto je potpuno nezainteresovana za temu, osobu, dogadjaj itd. To je osoba koju boli krac.

Back