gost 441249
Aktivan član
- Poruka
- 1.155
Posveti mesec dana učenju o nezi lica i na kraju ćeš moći da sastaviš sebi bolju rutinu nego bilo koja kozmetičarkaOvo prosto moram da podelim jer su reklame i hvalospevi (placeni) na sve strane, putem drustvenih mreza prvenstveno, a ljudi nemaju gde da procitaju realno stanje stvari. Pre par godina sam bila kod Jasne, klasican tretman mi je radila neka devojka i bila sam prezadovoljna…malo me jeste davila sa njihovom kozmetikom (da moram da je koristim, fenomenalna i jedina dobra i bla bla), ali podnosljivo…nakon toga sam iz nekih tehnickih razloga pravila pauzu i isla u neke druge salone blize kuci (korona i sl)…i sada zakazem opet klasican tretman u salonu Jasna…pitali su me da li hocu da mi radi Jasna i ja potvrdim…Jasna se naravno pojavila na 5 min, iscedila sta je trebalo, agresivno izreklamirala proizvode, apsolutno nije prokomentarisala nista vezano za moje lice, nikakav savet, preporuka…apsolutno nista sto nije vezano za preparate ciji je zastupnik…devojka je nastVila da mi stavlja masku za koju me je obavestila da se dodatno placa, a na pitanje kakva je to maska, odgovorila je - zelena! I na kraju kada je trebalo da se platim, salon mi se okrenuo jer sam shvatila da je petominutno druzenje sa Jasnom skuplja zanimacija od klasicnog tretmana. Sve u svemu, ovaj salon je samo i iskljucivo business oriented, vilj je da se prodaju proizvodi i da se otalja tretman…profesionalnosti bez!
Duplo čišćenje, neka kiselina/retinoid, i kvalitetna hidratacija uz obavezan spf preko dana će rešiti probleme 90% lica
Ostalo mogu samo dermatolog i odgovarajuća terapija, bilo medikamentozna ili aparata. U 2023. da mi neko mehanički cedi lice, pa nema šanse da bih dozvolila