slatkica pametnica
Obećava
- Poruka
- 80
ariela:Zbog par tema koje sam ovde procitala dosla sam na ideju da otvorim novu...prodiskutujte malo koliko ma istine u ovome...Muskarac koji o zeni prica da je dobra lepo vaspitana jako draga kao osoba uopste nije zainteresovan za nju kao zenu za vezu, a kada o njoj prica lose kad ga nervira njeno ponasanje i sl. je itekako u stvari zainteresovan...da li je doslo vreme da zena bude totalno djubre i egoista prema muskarcu da bi mu se vrzmala po glavi ili je odvajkada tako bilo..ja mislim da znam odgovor ali bih volela a cujem misljenja drugih.
neverovatno kako muski mozak funkcionise na izrazito predvidljiv nacin...
evo najsvezijeg primera iz mog licnog iskustva: jedna osoba muskog pola u mojoj okolini (jedan od onih hvalisavih pacenika koji misle da je dovoljno da napomenu da imaju dobra kola, pa da se sve devojke u blizini napale, a pritom je najblaze receno ruzan, lose obucen, nezanimljiv,itd...) se nedavno sticajem okolnosti upoznala sa mnom, a ja sam bila raspolozena da ga malo *****, pritom sam bila mrtva hladna prema njemu, on krene da me smara kako vozi ta i ta kola, ima tu i tu stan, kako zna sve gradske face, itd. , a ja zev, zev, i krenem da ga spustam a da ne trepnem, on se kao zblane, u stilu, pazi, nije ova mala glupa, i tu se primi..krene da me zove, skoro svakodnevno, ja opet isti tretman, zatim je koristio svaki izgovor da me vidi, ja krenem sve bezobraznije da ga spustam, a sto sam ja nemilosrdnija, naravno, sve sa osmehom i kroz 'salu', on se sve vise prima...zove me da izadjemo, smara me i dalje...ne bih sa njim ni ulicu presla, ali zabavlja me da se tako koprca i ne zna sta bi rekao na moje doskocice. i sta reci?
zene, iskoristite svoju prirodom danu bio-vlast na najbolji moguci nacin ;-)