dobra ili losa procena...???

ne ajjutako da ni ne procenjujem.
ali ajde, u svakome vidim sve dobro, i posle se mozda zeznem, mozda ne.. svejedno mi je..
mislim - ako cu nekoga upoznati i necu se bas nesto puno druziti sa tim nekim, jer jelte nemam priliku, onda mi je svejedno kakva je osoba i uopste ne procenjujem.. a ako je to neko iz razreda (koji je u septembru bio novi), onda sam prvo primetila dobre osobine, a kasnije neke lose.. koje u stvari i nisu toliko bitne.. mislim - ne preovladjuju lose osobine..

@corradi

Ti ocigledno ne razumes... pored onoga sto kaze vazno je: stav koji zauzima, nacin govora, mimika, gestikulacije, oci, bla bla... samo je uzivo moguce brzo proceniti osobu. Inace, jednom sam mislio da sam pogresno procenio jednu osobu i dugo sam smatrao to svojom jedinom greskom (u ovoj oblasti), ali vreme je pokazalo da je moje prvobitno misljenje ipak bilo ispravno. :?

Tipkaros:
@corradi

Ti ocigledno ne razumes... pored onoga sto kaze vazno je: stav koji zauzima, nacin govora, mimika, gestikulacije, oci, bla bla... samo je uzivo moguce brzo proceniti osobu. Inace, jednom sam mislio da sam pogresno procenio jednu osobu i dugo sam smatrao to svojom jedinom greskom (u ovoj oblasti), ali vreme je pokazalo da je moje prvobitno misljenje ipak bilo ispravno. :?

Upravo! :)

Tipkaros:
@corradi

Alo ljudi vi bas ne znate da se zayebavate. :roll:

NE!!!!!!!!!!!!!
Ja iz nekog meni nepoznatog razloga polazim od cinjenice da su svi likovi ok i dobri i super i sve...
Nijedna devojka nije drolja,kuchka itd...
Zato me to ovek opali u glavu pa me baci u bedak kad me neko razocara nekim svojim postupkom ili kada stvarno upoznam tu osobu... :roll: :x

Shinoda:
NE!!!!!!!!!!!!!
Ja iz nekog meni nepoznatog razloga polazim od cinjenice da su svi likovi ok i dobri i super i sve...
Nijedna devojka nije drolja,kuchka itd...
Zato me to ovek opali u glavu pa me baci u bedak kad me neko razocara nekim svojim postupkom ili kada stvarno upoznam tu osobu... :roll: :x
I ja isto smatram da su svi ljudi u sustini dobri, samo sto se mi nesto tripujemo.
Ali se nikad ne razocaram zato sto samo od najblizeg drustva ocekujem i trazim neku podrsku, od ostalih nista znacajno ne trazim tako da nemogu da me razocaraju!

Back