Dobra auto skola u Nisu?

Dosta njih je islo u "Corolla". Preko puta solitera iza Narodnog Pozorista. Odmah preko puta ulice. Ima tabla na kuci a ulaz je iz dvorista.
Uh sto su imali instruktorkuuuu. Dan danas se pitam ko je uopste pored nje uspeo normalno da vozi. :p

Iz iskustva ti mogu predloziti skolu, zaboravih naziv, u ul. Strahinjica Bana. Ista ulica gde je Poslovni centar Ambasador. PC je sa leve strane oni jos nesto nize sa desne. Na slici ti je strelicom ulaz u zgradu. Na spratu su.
Instruktor koji je sina ucio voznju pitao je kako da ga naucim? Po pravilu ili kako se u realnosti vozi? Tada mu rekoh, oba. Nagazi ga neka oba zna. I dodaj kako da se izvlaci iz situacija.
Mogu ti reci da je covek veoma dobro odradio posao. Jes' da je stariji covek bio. Ne znam da li je jos instruktor.

Skola.jpg

Zdravo.Nov sam na forumu.Nisam najsigurniji koja bi bila najbolja auto škola u Nišu ali znam koja je najgora. Auto Škola Mateja. Ukoliko želite da izgubite novac,živce i vreme a pri tome da ništa ne naučite ovo je idealna škola za vas.Ukratko čekao sam 2mes. od upisa samo da krenem sa slušanjem nastave,dok sam na polaganje čekao najmanje još toliko pa mi je ubrzo nakon toga pre polaganja vožnje isteklo lekarsko.U toku vožnje instruktor je totalno nezainteresovan za kandidata i ne obraća pažnju na samu vožnju (zeva i gleda ženske) a nagovešteno mi je da treba da ga "častim" ako me bude izveo ranije na polaganje.Na polaganju sam pao zbog auta koji je bio neispravan! Nije mu radila ručna kočnica! Nakon mog zahteva da se ispišem iz dotične auto škole tražili su mi dodatni novac za ispisnicu i moja dokumenta! iako sam platio kompletno sve pre toga! Uz to sam dobio i neposredne pretnje od vlasnika Marijana. Ovo je verovatno najstresnija i najgora auto škola !

Gore je neko pominjao školu Korola i kako je zadovoljan obukom i to ni manje ni više nego baš izvesnom Ž*****om, instruktorkom vožnje koja kandidate uči potpuno pogrešnim stvarima. Na primeru više kandidata uvideo sam da od tehnike vožnje nemaju ništa naučeno, izašli su kao potpuni duduci, ako me razumete. Samo na primeru jedne stvari ću obrazložiti navedeno; pazite sad, ona ne daje kandidatima da na semaforu koji ima brojčanik, i koji odbrojava čitavih 90 sekundi do zelenog svetla, da skinu nogu sa kvačila i izbace menjač iz brzine. I ne, ne uči ih tako samo na početku obuke, ona insistira na tome i na 40. času. Ajde neka mi neko kaže jel to normalno? Takođe ih uči da stiskaju kvačilo pri skretanju, ulasku u kružni tok, itd. Tzv. vožnju na kvačilo nije ni pokušala da im prenese.
Kakvi su im ostali instruktori, ne znam, ali moja preporuka je da se dobro raspitate gde ćete učiti vožnju, jer nije cilj samo položiti ispit, cilj je valjda pre svega naučiti vožnju. Nemojte polaziti naivno od pretpostavke da neko kome je posao obuka budućih vozača, zaista ume to i da radi, jer mu je to glavni opis posla. Pamet u glavu.

Gore je neko pominjao školu Korola i kako je zadovoljan obukom i to ni manje ni više nego baš izvesnom Ž*****om, instruktorkom vožnje koja kandidate uči potpuno pogrešnim stvarima. Na primeru više kandidata uvideo sam da od tehnike vožnje nemaju ništa naučeno, izašli su kao potpuni duduci, ako me razumete. Samo na primeru jedne stvari ću obrazložiti navedeno; pazite sad, ona ne daje kandidatima da na semaforu koji ima brojčanik, i koji odbrojava čitavih 90 sekundi do zelenog svetla, da skinu nogu sa kvačila i izbace menjač iz brzine. I ne, ne uči ih tako samo na početku obuke, ona insistira na tome i na 40. času. Ajde neka mi neko kaže jel to normalno? Takođe ih uči da stiskaju kvačilo pri skretanju, ulasku u kružni tok, itd. Tzv. vožnju na kvačilo nije ni pokušala da im prenese.
Kakvi su im ostali instruktori, ne znam, ali moja preporuka je da se dobro raspitate gde ćete učiti vožnju, jer nije cilj samo položiti ispit, cilj je valjda pre svega naučiti vožnju. Nemojte polaziti naivno od pretpostavke da neko kome je posao obuka budućih vozača, zaista ume to i da radi, jer mu je to glavni opis posla. Pamet u glavu.
Siroti auto kad se tako masira s kvačilom. Još ako ima plivajući biće belaja.

Back