Dobitniku na lutriji ističe vreme

Vesti Krstarice

Domaćin
Poruka
3.392
Dobitnik 63 miliona dolara na američkoj lutriji ima još nekoliko sati da preuzme nagradu ili će njegov loto listić postati bezvredan.

Šest meseci posle proglašenja dobitnika Super loto plus lutrije, osoba koja ima tiket s pobedničkim brojevima nije se javila da preuzme novac, kažu zvaničnici Lutrije.

Američki mediji, medjutim, prenose da se kupac dobitnog tiketa javio i predao listić, ali da mu je lutrijska komisija rekla da je listić "previše oštećen".

Brendi Miliner tvrdi da je on dobitnik 63 miliona dolara, a pošto je komisija odbila da mu isplati nagradu ili da mu vrati listić, on je u sredu podneo žalbu i traži da ga sudija proglasi pobednikom.

Dobitnik ima vremena do 17 časova da preda tiket ili će izgubiti nagradu, izjavio je u sredu portparol lutrije Aleks Traverso, koji bi i sam želeo da zna zašto dobitnik nije do sada preuzeo nagradu.

Lutrija je više puta pozivala dobitnika da dodje pre isteka roka.

Povodom žalbe Brendija Milinera, Traverso kaže da lutrija ispituje taj slučaj, dodavši da je istraga kredibilnosti tvrdnji onih koji kažu da su dobili džekpot uobičajena.

Pobednički tiket je prodat 8. avgusta u Čatsvortu, u Los Andjelesu.

Dobitnik može da izabere da li će 63 miliona dolara dobijati u ratama tokom 30 godina ili će odjednom podići mnogo manju sumu od 39,9 miliona dolara, ne računajući porez.

Ako se ne pojavi dobitnik, to će biti do sada najveća nepreuzeta nagrada u kalifornijskoj lutriji. Svake godine izmedju 20 i 30 miliona dolara nagrada na različitim lutrijskim igrama u Kaliforniji ne ode u ruke dobitnika. Taj novac se automatski prosledi u državne škole.

tiket2.jpg

vreme ističe...

Sevilja i Selta igraju tvrdo...
Ako Sevilja dobije ili igra nerešeneo eto meni 1000 dinara
a ako Selta pobedi a tu su po snazi ostadoh ja bez para

vreme ističe...

zna se - moram branim tiket, uplata na singl
ima vremena do večeras

tiket2.jpg

vreme ističe...

Sevilja i Selta igraju tvrdo...
Ako Sevilja dobije ili igra nerešeneo eto meni 1000 dinara
a ako Selta pobedi a tu su po snazi ostadoh ja bez para

vreme ističe...

zna se - moram branim tiket, uplata na singl
ima vremena do večeras

Обе екипе играју врло нападачки и на њиховим утакмицама пада доста голова. Воле играти агресивно с доста напада, шутева и убачаја па ће тако вероватно бити и доста прекида. Севиља је врло јака и на домаћем терену може свакога победити што је доказала већ доста пута, док ће Селта покушати преко контранапада изненадити домаћина. Као што сам већ и рекао обе екипе воле играти нападачки те тако очекујем једну јако занимљиву утакмицу и победу наравно фаворита Севиље.

Обе екипе играју врло нападачки и на њиховим утакмицама пада доста голова. Воле играти агресивно с доста напада, шутева и убачаја па ће тако вероватно бити и доста прекида. Севиља је врло јака и на домаћем терену може свакога победити што је доказала већ доста пута, док ће Селта покушати преко контранапада изненадити домаћина. Као што сам већ и рекао обе екипе воле играти нападачки те тако очекујем једну јако занимљиву утакмицу и победу наравно фаворита Севиље.

Hvala na savetu ali statistika mečeva kazuje da je Selta dobila Sevilju 7 puta a Sevilja Seltu 6 puta isto tako nerešeno su igrali 5 puta
Ja sam zdušno da Sevilja pobedi i upravo pobedjuje ali prijatelju nisam hteo da davim sa slikama tiketa gde je radila štela
pa mi recimo zbog holandskog kupa Roda - Fejenord pukne tiket sa 0:0 iako je Fejenord mogao da da preko 5 golova...
Velike pare su igri, postoje klauzule Ugovora sa igračima, timovi ne opstaju od prodatih karata..Dakle Sevilja nek pobedi a ja ako imam prilike da sačuvam pare naravno da neću kckati gubitak :D
.

- - - - - - - - - -

Dobitak je umanjen igrom na singl da pokrijem Seltu, lako je biti general posle bitke ali pare su sačuvane :D

- - - - - - - - - -

Kada Mančester City odigra sa slabim timom 0:0 onda zna se šta to znači
Kada se celu sezonu Bešiktaš i Fenerbahče mlate ko će da bude prvi a ko drugi na listi
pa onda jedne nedelje Bešiktaš reši da izgubi sa 3:4 a otprilike to mu pola primljenih golova za celu sezonu
onda je sasvim logično da će Fenerbahče da igra nerešeno...

Ali to sa Bešiktašem je prevara decenije - ne nerešeno nego kao izgubili kao Crvena Zvezda - Borac Čačak :D
Nažalost fudbal je pored ostalog i sport

tiket1.jpg

ovo ja zovem inače "junački tiket" ili "snovi Paje Patka" - jači da pobedi
ima po neko kolo da Italijani i Francuzi igraju pošteno što se po tiketu vidi
ali isto tako da Fejenord koji je mogao da napuni Rodu sa 5:0 nekako nije mogao da pobedi al gol primio nije...

poučen ovim iskustvom, ako ne mogu da odbranim dobitak a mogu odbranim gubitak
to sam uradio - zaštitio svoj ulog

Вечерас је Селта пала на контра нападима.. Севиља брзи играчи те прилике искористили. За неколико дана у првенству управо Селта дочекује Севиљу. Ето ти прилике за твоје маштарије.

- - - - - - - - - -

Hvala na savetu ali statistika mečeva kazuje da je Selta dobila Sevilju 7 puta a Sevilja Seltu 6 puta isto tako nerešeno su igrali 5 puta
Гледај форму више од статистике.. рецимо игре код куће, и др, и сл..

21mubs0.jpg

http://postimg.org/image/vli8tykf5/
:hvala:

- - - - - - - - - -

Вечерас је Селта пала на контра нападима.. Севиља брзи играчи те прилике искористили. За неколико дана у првенству управо Селта дочекује Севиљу. Ето ти прилике за твоје маштарије.

- - - - - - - - - -

Гледај форму више од статистике.. рецимо игре код куће, и др, и сл..

Dodaj i mentalitet naroda...
Postoje regije koje se ne podnose... Barsa će puniti Katalonce čim stigne, gde stigne i kako god stigne

Kod Francuza postoji mržnja Sever-Jug....
Paris Saint-Germain na primer sa "svojima" ima da igra i 0:0 ako treba ali sa "njihovima" ima i na crvene kartone da ih napuni golovima

Poslednja izmena:

Back