KraNp
Veoma poznat
- Poruka
- 10.772
Волео бих да чујем ваше мишљење о томе, премда сам тему могао поставити и на пдф "мушкарци" или "породица". Јуче сам случајно причао са једном другарицом и наишла је млада жена од својих 27 година која ускоро добија ПЕТО дете. Морате признати да је ипак реткост нађи жену која са 27 година добија пето дете. Када је отишла ја и другарица смо причали о томе. Моја је тврдња била да ја много волим и децу и животиње, нарочито кад су мали али да сам у позицији некога ко прима плату 45.000,00 дин. и хипотетички има 27 година а не 49 да не бих могао имати дете јер немам ни свој стан, ни велику плату. На шта ми је она рекла да лупам јер "све се то среди некако само од себе". Мислим.....верујем ја у Бога и традиционалне вредности брака и породице, али ми то некако личи "Постоји Бог.....скочи слободно са каменом око врата у Дрину и не брини, Он ће те средити и све ће доћи на своје". Да ли би сте ви имали дете ако немате свој стан, велику плату, итд. Дакле оне елементарне услове за храну, лекове и да спавате у топлој соби а не под шатором. Неко каже, "помогне ту породица, социјалне службе, држава"......па које ми је то онда одрастање детета ако ћу да кумим и молим од сваког за неки динар и то сваког месеца ко зна колико година.