Sava98
Početnik
- Poruka
- 5
Dobar da. Dva puta sam isao na intervju u Americku ambasadu, kako bih dobio vizu za Ameriku pod izgovorom da idem turisticki. Oba puta sam odbijan. Moj cilj, zapravo, je bio da odem u Americi posto imam devojku sa kojom sam skoro godinu dana u vezi i hocemo da budemo zajedno. Ja imam nepunih 21 a ona nepunih 18. Ja sam student druge (na trecu) godine i u pasosu imam samo da sam bio do Madjarske i nazad. Ona zbog toga sto nema godisnja primanja od 20.000 plus dolara i zbog toga sto nema 18, ne moze da poidnese papire za K1. Takodje, njeni ne bi hteli da je puste ovde da dodje u Srbiji. Prakticno, jedina opcija je da ja dodjem tamo preko turisticke vize...jos jednom cu pokusati intervju 9. septembra i bicu 100% iskren zbog cega idem u Americi. (Poslace mi neke papire kao sto su Birth Sertificate, ID, pismo i papir koji joj odobrava udaju, koji je potpisan od strane njenog roditelja, sve ce biti kopije). Jedno bez drugog ne mozemo vise, i moramo se uzivo i fizicki videti..Sto planiram je, da imam kazem otvoreno da imnam devojku i da idem kod nje, posto nemam drugih opcija. Video sam negde na internetu skoro, da je jedna devojka odavde to isto uradila, da ide da se uda u Americi, i odobrena joj je viza. Recu cu im sve kako je i sta je. Moje pitanje je, da li oni ne zele da ti ostanes nelegalno tamo, ili ne zele da ostanes nikako?Ja bih znaci mogao da je ozenim i odmah apliciram za green card, pa ne znam da li da kazem da idem samo da je posetim ili odmah da je ozenim. Bilo koji savet ili mozda iskustvo bi dobro dosao